Prevario je muž pa traži LJUBAVNIKA ” Javi se, niko ništa neće znati”

By admin dec30,2023
Podelite s Prijateljima

LIK
Hvala vam na minutu da vidite moj profil, smatram se ženom koja je u mojim godinama zrela. budući da sam s tako mladom dobi samostalna. Ja sam romantična i iznad svega strastvena kao što možete vidjeti na mom profilu. Jako se volim igrati u krevetu. pjevati uglavnom plesati. Želite li saznati više o meni, usudite se pisati mi i odgovorit ću na svako vaše pitanje, čak ću vam dati i poseban poklon?Prizemljena sam i mirna osoba. Ne volim snimati drame. Više volim uživati ​​u životu i onome što nudi. Ako imam loš dan zaspim s mišlju da će sljedeći biti jedan od najboljih. Valjda sam optimist. Također mislim da je sve moguće i da nema nepremostivih prepreka. Obiteljski sam orijentiran i vjeran. Moja obitelj i prijatelji su mi najvažniji.

INTERESI
Volim svoju karijeru, također jako volim prirodu na plaži. Idi na deku, sport, volim kuhati. Ja sam djevojka koja voli pripremati sve vrste jela. Reci mi kakvu hranu voliš?Prvo što želim reći o svojim hobijima je da plivam u moru tijekom cijele godine, čak i zimi kada je more prekriveno snijegom ili ledom. Želite li se pridružiti?))) Ovo mi daje energiju i dobro zdravlje. Volio bih vam reći više o tome kasnije. Također skupljam herbarij i to mi je hobi. Jako mi je zanimljivo skupljati lijepo lišće i cvijeće i praviti bukete kako bi moj dom učinio ugodnijim i jedinstvenijim. Ovo cvijeće je dugo na mom mjestu i sjeća me se vremena i godine kada sam ga pronašla. Imate li stvari koje vas na nešto podsjećaju? Volim igrati i odbojku na pijesku, što me također prepoznaje kao sportsku osobu. Volim umjetnost i ići u kazalište. Mislite li da bismo mogli pronaći zajedničke interese?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nemam prototip muškarca. Samo želim da mi pokažeš za što si sposoban. da me ne boli uglavnom sam već patio u prošlosti. sada samo želim biti sretan i napisati našu vlastitu priču. želiš li biti glavni pisac u mom životu?Tražim dobrog čovjeka s kojim bih bila zadovoljna. Nadam se da će razumjeti mene i moje snove. On će me voljeti i podržavati bez obzira na sve i ja ću učiniti isto. Tražim čovjeka koji je spreman otvoriti svoje srce i dušu za mene. Onaj tko je spreman osjetiti kako je sjajno biti voljen i može to uzvratiti. Također bih volio da bude romantičan i malo avanturistički nastrojen

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “Prevario je muž pa traži LJUBAVNIKA ” Javi se, niko ništa neće znati””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page