LIK
Ja sam dobro obrazovana, odgojena i pristojna žena koja se pridružila ovoj stranici za upoznavanje s ozbiljnom namjerom da pronađe stranca, koji želi da mu postanem žena i koji želi imati ozbiljne i dugoročne veze. Ja sam vrela strast baš poput vatrene žene pa me molim vas upalite i dopustite mi da se pokažem.

INTERESI
Posao, ples.Ako želite zanimljiv i intrigantan dijalog – bilo bi mi drago upoznati vas! Nisam baš skroman, negdje oštar, ali tko je rekao da skromnost krasi djevojku ?! Čini mi se da su sada drugačija vremena. Došlo je vrijeme za one koji znaju što žele od života. Ako osoba želi imati dosadan i monoton život s dosadnom rutinom, onda traži drsku vezu. Na ovoj međunarodnoj stranici za upoznavanje prijavila sam se kako bih upoznala pravu osobu koja može ostati u mom ritmu!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pridružio sam se ovoj stranici za upoznavanje kako bih pronašao ozbiljnog muškarca koji želi imati Ukrajinku poput svoje žene. Moj muškarac mora biti dobro odgojen i obrazovan. Cijenim to, ali za mene je najvažnije da je bio samo svoj. Cijenim će koristiti i bogat u svijetu. Želim mu postati najbolja nevjesta

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa