NADICA”ZIVIM SAMA U LUKSUZNOM STANU IMAM SVE ALI NEMAM LJUBAV JAVITE MI SE”

By admin feb6,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi:
Volim ručni rad, čitanje, crno-bijelu fotografiju. U slobodno vrijeme pjevam, igram golf i misaone igre. Ne volim gubiti vrijeme, pa svoje slobodno vrijeme koristim pravilno i na različite načine.Putovanje, čitanje i provođenje slobodnog vremena na otvorenom.Imate li san koji još nije ispunjen? Sanjala sam da budem profesionalni model, ali sam otkrila da nisam baš prikladna za ovaj posao. Možda bih samo mogao biti vaš osobni model u našem privatnom vremenu? Haha.. tko zna. Vrlo sam nježan, nikad se ne sramim pokazati svoje osjećaje, pa ako jednog dana dobiješ mnogo poljubaca i zagrljaja od mene, nećeš se iznenaditi, u redu?

Samoopis:
Aktivna sam žena i volim se razvijati na različitim područjima. Uvijek učim nešto novo i ne volim stajati na mjestu. Ne bojim se promjena i izlaska iz svoje zone komfora. Samostalna sam osoba, sigurna u sebe i svoje sposobnosti, jasno znam što želim od života i u kojem smjeru se želim kretati. Želim se osjećati kao lijepa, nježna, krhka i voljena žena pored svog muškarca, kojeg tražim na ovoj stranici.

Nadica traži:
Mogu dati svom muškarcu svu svoju ljubav i brigu, podršku i inspiraciju u teškim vremenima. Bilo bi super kada bismo mogli zajedno učiti nove stvari i imati zajedničke hobije ili se razvijati u istom smjeru. Jer lijepo je raditi nešto s voljenom osobom. Možete me pitati bilo što i sve ću vam reći. Uvijek sam otvoren za komunikaciju i dobar sam u međusobnom upoznavanju i izgradnji odnosa.Želim pronaći nekoga strastvenog, poput mene. Ako si zainteresiran za ozbiljnu vezu, spreman biti vjeran i odan našoj ljubavi, jer to je ono što ću ja učiniti, ako si dovoljno strastven da se igraš vatrom – samo mi pošalji poruku!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page