-JA sam Usamljena,ORASPOLOŽI ME, imam 53 godine, ŠALJEM SVOJE SLIKE svima koji mi se jave –

Podelite s Prijateljima

Slađana ima 53 godine, usamljena je i zainteresovana za upoznavanje sa svima .

O meni…

Zovem se Slađana, imam 53 godine. Ja sam jedna usamljena i nesretna duša. Zahvaljujem Vam se na puštanju moga oglasa  jer je ovo jedna nevjerovatna prilika za upoznavanje usamljenih i zapostavljenih duša kao i onih koji nisu imali sreće da pronađu pravu ljubav. Po zanimanju sam laborant-tehničar i radim za privatnu ambulantu.  Do razvoda sam živjela sa svojim suprugom (jedino sam ja voljela i poštovala u tom braku), a sada živim sa majkom. Razmišljam o preseljenju u drugi grad i o promjeni radnoga mjesta.  Kao osoba sam vrlo opuštena bez obzira na moje godine, volim da se družim sa mlađim svijetom, volim opuštenu atmosferu, putovanja , provode i avanture. Nikad nisam planirala da imam djecu, i nažalost, nisam se ostvarila kao majka.

Volim..

Volim da se slikam, a zaista i uživam u tome. Moj suprug, od kojega sam se nedavno rastavila,  govorio mi je  da se ponašam kao balavica, a ja mislim da je to danas normalno. Svi koji su zainteresovani za upoznavanje i druženje, rado ću poslati svoje slike da prvo vide kako izgledam pa ćemo se dogovoriti i za upoznavanje licem u lice. Volim provode i izlaske. Družim se sa pozitivnim ljudima, a strašno volim biti u  blizini svojih bliskih prijatelja. Imam nekoliko drugarica sa kojima se družim od djetinjstva i nekako smo uvijek tu jedna za drugu, nas tri, čak i kad smo kilometrima daleko. Obožavam džakuzi i često idem u banju.

Tražim…

Ljubav i , uvijek, prijateljstvo. Zanimljive osobe su u moj svijet uvijek dobrodošle. Izbjegavam zlonamjerne duše i ne dam im mnogo pristupa. Tražim iskrene i otvorene muškarce spremne uvijek reći šta žele i šta očekuju od mene. Uvijek se trudim biti iskrena i otvorena, iako me je to mnogo koštalo u životu.  Zainteresovani mi se mogu javiti u oglas. Očekujem nezaboravno iskustvo.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA
Sav sadržaj na ovom web siteu je potpuno autentičan i sadrži autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova DOZVOLJAVAMO JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava
Hvala na razumijevanju,
Autor

Foto: Pixabay

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “-JA sam Usamljena,ORASPOLOŽI ME, imam 53 godine, ŠALJEM SVOJE SLIKE svima koji mi se jave –”
  1. Pozdrav Sladjana od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, ja sam rastavljen i usamljen..kao i ti..kazu da je svaki susret ili TEST..ili KAZNA..ili DAR SUDBINE..pa da pokusamo?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page