JAVILA ŠEFU DA JE BOLESNA I OTIŠLA DA SPAVA, ON JOJ UPAO U SOBU Ono što je usledilo je JOŠ GORE: “Zašto nisi zvala POLICIJU”

Tiktokerka Miš objavila je na svom profilu priču koja je ubrzo postala viralna prikupivši gotovo sedam miliona pregleda.

“Kad sam javila na poslu da sam bolesna i mirno spavala, ali sam se probudila nekoliko minuta kasnije i ugledala šefa kako stoji u podnožju mog kreveta govoreći da je došao po mene”, napisala je u snimku koji je privukao pažnju korisnika TikToka.

Miš, koja je tada radila u restoranu, objasnila je u sledećem videu šta se dogodilo. Živela je s cimerom čija je spavaća soba bila na prvom, a njena na drugom spratu. Njen cimer otišao je u dvorište da svira gitaru i ostavio otključana vrata.

Tog dana, Miš se javila da je bolesna, te da ima probleme sa želucem, ali na njen užas, kad se probudila, ugledala je svog šefa kako stoji pored kreveta. Njen šef je tvrdio da je pokucao na vrata, ali pošto su bila otvorena, odlučio je da uđe.

“Ja ću te odvesti na posao”

“Hej, hej, znam da si javila da si bolesna, ali možda jednostavno ne želiš da voziš, pa ću te ja odvesti, a onda možeš da radiš dalje”, prisetila se šta joj je šef rekao.Odgovorila mu je da nije u redu što se pojavio u njenoj kući bez najave i dozvole. Ispričala je kako je nekoliko nedelja kasnije dobila otkaz, a da stvar bude gora, na dan kad je dobila otkaz njen bivši je jajima gađao restoran misleći da će Miš morati da počisti nered.

Njena priča izazvala je burne reakcije.

“Je li tvoj šef stvarno mislio da je ovo u redu? Nadam se da si pozvala policiju”, napisao joj je jedan pratilac, a ona mu odgovorila: “Nisam, ali volela bih da jesam, iako stvarno ne mislim da bi oni nešto mogli da promene.”

IZVOR:(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Romansa

You cannot copy content of this page