SIN JOJ UMRO, A ONA OSTALA NA ULICI! Nije mogla da nađe posao kad joj je žena OGROMNOG SRCA pomogla: Napravila ŠOK transformaciju

Podelite s Prijateljima

Priča o transformaciji beskućnice Rite dolazi iz Turske. Vlasnica salona lepota Šafag Novruz bila je odlučna da težak i usamljen život nesrećne žene promeni za jedno popodne.

Šafag je profesionalni stilista i šminker koja godinama sarađuje sa devojkama i ženama za važne događaje – proslave i venčanja. Zapušten Ritin izgled bio je izazov za Šafag koja je želela da se nesrećna žena barem na jedan dan oseća prelepo.Rita posle gubitka sina završila je na ulici i preživaljvala je skupljajući kese i plastične flaše. Sanjala je da će pronaći posao i tražila ga je, ali nije uspela zbog izgleda.

Šafag koja je bila dirnuta Ritinom pričom bila je sprema da joj pomogne da se fizički promeni i nastavi dalje sa svojim životom.Transformacija je podrazumevala pedikir, manikir, poseta zubaru, kozmetičari i na kraju šminkanjem i kosom.

Šafag je sve snimila i objavila na Instagramu o mada se da će transformacija biti sledeći korak u novom i boljem Ritinom životu.

IZVOR:(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page