“Jedva čekam da moj jezik…”, svi su pročitali KAKVU PORUKU je ovaj deka poslao i KAŽU DA JE “MATORI PERVERZNJAK”

Podelite s Prijateljima

Pratio je utakmicu, ali je čini se više bio koncentrisan na slanje poruka. Dobro kažu da treba obratiti pažnju da li neko gleda ono što šaljete mobilnim telefonom, ali je ovaj deka to zanemario pa je u javnost dospela poruka zbog koje mu kažu da je kralj “bezobraznog” dopisivanja.

Ili je preciznije reći da je kralj dopisivanja kako se uostalom i naziva slanje takvih poruka. Jedna rečenicu je usijala mreže.

“Jedva čekam da moj jezik bude u tvojim ustima, na tvojim bradavicama…”, napisao je ovaj muškarac u poruci.

Mnogi su primetili da broj kojem je slao ove reči nije čak ni numerisan u njegovom telefonom, pod određenim imenom ili prezimenom pa je situacija postala još intrigantnija. Može se u prethodnim porukama pročitati i da se pominje bikini koji se brzo skinuo da su njih ovaj deka i osoba koju je zavodio porukama jedno pored drugog.

“Ne gubi vreme, odmah prelazi na posao”, “Igra je igra”, “Baš je vešt”, “Kuca jednim prstom, ma zaslužuje ceo svet”, komentariše se na Instagramu dok neki ističu da deka nije ni znao sa kime se dopisivao i da su ga na ovaj način možda čak i prevarili, što svakako nije za pohvalu. Ali i pored toga, seksting je njegovo polje.

IZVOR:ZENABLIC.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page