PRETURAO DEVOJCI PO ORMANU, pa zbog onoga što je pronašao ODMAH OZVANIČIO RASKID: “Nisam mogla da verujem da mu je to zasmetalo!”

Poverenje u vezi je veoma važno da bi opstala i da sve normalno funkcioniše. Zato je dobro čuvati ga, jer jednom kada se slomi, ne možete ga sastaviti. Ovo ne mora da znači samo da ste prevarili partnera, dovoljno je i da ga povredite. Ukoliko vam je verovao da to nećete uraditi i da o svemu što vam smeta možete normalno razgovarati, onda se i bilo kakva vrsta ponašanja koje je toksično, može smatrati prevarom.

Žena nije mogla da veruje kada je njen dečko odlučio da pretraži njene stvari a potom i prekine vezu s njom zbog onoga što je pronašao u zadnjem delu njenog ormara.

Naime, 32-godišnjakinja je sa svojim 27-godišnjim dečkom bila šest meseci. Iako su stvari “počele pomalo nezgodno”, njihova osećanja su iz dana u dan, tvrdi, bila sve jača.

Međutim, jedan od njihovih glavnih problema u vezi proizlazi iz činjenice da je njihova veza na daljinu. Žive na razedljini od 45 minuta, a budući da ona nema auto, veći deo putovanja pada na njega – zbog čega se ona oseća krivom.

“Imamo malih problema, ali uopšteno mislim da imamo prilično dobar odnos”, rekla je ona.

Obraćajući se Reditu, žena koja je želela da ostane anonimna objasnila je situaciju zbog koje misli da je njenoj vezi došao kraj.

“On obično dolazi kod mene na svoja dva slobodna dana. Nažalost, prihvatila sam sezonsku radnu poziciju koja taje 10 sati na jedan od naših zajedničkih dana, tako da me ponekad odvede na posao a on ode kod mene kući gde bude dok ja ne završim s poslom”, objasnila je.

Međutim, jednog dana kada je bila na poslu, njen dečko je odlučio da sate bez nje sprovede istražujući stvari u njenoj spavaćoj sobi – gde je našao nešto što je bio dovoljan razlog da sa njom prekine.

Kako je objasnila, kad ju je pokupio s posla, nije znala da će joj se život rasplitati pred očima. Dok je ulazila u auto, momak ju je optužio da mu je ukrala “nešto što se ne može objasniti”.

“Bila sam neverovatno zbunjena, da li on govori o svojoj košulji koju sam imala?”, pitala se ona.

Međutim, nakon što je u “tišini” vozio dok nisu ušli u kuću, napokon joj je pokazao predmet – knjigu.

“Naterao me da čekam u tišini u autu dok nismo došli do moje kuće. Izašao je iz auta i otišao na poslednje sedište, gde je bila njegova torba sa stvarima. Otkopčao ju je i napred i u sredini su bile stare knjige trilogije “Gospodar Prstenova”, koje mi je otac dao pre mnogo godina. Rekao je: ‘Zašto imaš knjige moga dede?’ Šokirana onim za šta me je optužio, zgrabila sam knjige i ušla unutra, a onda sam shvatila da su sve njegove stvari nestale. Pratio me unutra i nastavio da raskida sa mnom”, objasnila je ona.

Međutim, tvrdi da su se strasti malo smirile pa su kasnije nekako uspeli da razgovaraju – ali ne zadugo, jer svađi tu nije bilo kraja.

“Takođe sam saznala, da je drugo jutro, dok sam spavala u njegovom krevetu, odneo moj telefon u kupatilo i pregledao ga. Pregledao je poruke s mojim bivšim, moj Fejsbuk i Bog zna što još. Moj dečko je bio moja stena poslednjih nekoliko meseci i volim ga svim srcem, pa mi je drago što smo juče uspeli da razgovaramo o stvarima. Ali ne mogu mu ovo oprostiti. Osećam se kao da je prekršio moje poverenje preturajući po mojim stvarima”, nastavila je.

Tvrdi da je i izgubila osećaj sigurnosti, jer su razgovarali o zajedničkom preseljenju i budućim planovima.

Mnogi forumaši na Reditu podelili su svoje savete – a opšti odgovor bio da nema povratka nakon gubitka poverenja.

“Ovaj tip ti šalje ogromne neonske natpise ‘BEŽI’ i alarme”, “Kako vratiti poverenje nakon ovoga? Ne možeš. Prestani da ignorišeš ogromne crvene zastavice koje tvoj dečko daje”, pisali su oni.

IZVOR:SD,RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Romansa

You cannot copy content of this page