“Prvi u Busovači”: Elmedin ima dvije žene, zbog druge ga otac izbacio iz kuće

Elmedin Karić (32) iz Busovače, deset godina je u braku sa Fatimom, sa kojom ima troje djece, a nakon dvije godine braka, u kuću je doveo i Ukrajinku Janu.

Elmedin Karić (32) iz Busovače živi u braku sa dvije žene – njegova prva supruga Fatima (28) majka je trojice njihovih sinova i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom 10 godina braka. Međutim, Elmedin je nakon dvije godine braka doveo i drugu ženu. Upoznao je Janu (44) iz Ukrajine dok je boravio na privremenom radu u Minhenu. Između njih se rodila ne samo ljubav već i želja da žive zajedno.

“Maštao sam kad sam bio momak da imam dvije žene u isto vrijeme. Janu sam upoznao u Njemačkoj. Nisam htio da lažem ni nju, a ni svoju ženu. Odmah sam joj rekao da sam musliman i da imam pravo na četiri žene”, priča Elmedin i navodi da je Jana rekla da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima.

Fatima je malo plakala kad joj je saopštio da želi da oženi i Janu, ali navodi da se vremenom navikla i prihvatila Janu.

“Upoznale su se preko kamera”, navodi Elmedin i dodaje da je prvi u tom kraju koji zvanično ima dvije žene.

Njegov otac, međutim, nije podržao taj potez i istjerao ga je iz kuće izražavajući neslaganje s načinom života koji je odabrao.

“Otac mi je odmah rekao da u njegovoj kući neće živjeti dvije žene”, priča mladić.

IZVOR:DNEVNI.AVAZ

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page