JOŠ KAO MOMAK MAŠTAO DA IMA 2 ŽENE A ONDA GA OTAC ZBOG TOGA ISTERAO IZ KUĆE! Tek će sad da se šokira, obe mu trudne u isto vreme

Elmedin, stanovnik Busovače u Bosni i Hercegovini, u jedinstvenoj je situaciji jer svoj život dijeli sa dvije žene – jednom Bosankom i jednom Ukrajinkom. Zanimljivo je da svo troje sada željno iščekuju zajednički dolazak svog djeteta.

Elmedin Karić, mještanin Busovače, privukao je regionalnu pažnju zbog svoje jedinstvene bračne situacije. Oženjen je Fatimom, desetogodišnjim ženom s kojom dijeli troje djece, kao i Janom, Ukrajinkom koji je upoznao na privremenom radu u Minhenu.
Kada je čuo njegovu želju da oženi Janu uz Fatimu, suze su joj potekle niz lice. Međutim, Fatima tvrdi da se s vremenom navikla na tu ideju i na kraju je prihvatila. S druge strane, njegov otac se žestoko protivio ovoj odluci i odmah ga je izbacio iz njihovog doma, jasno izražavajući svoje neodobravanje puta koji je izabrao.

Uprkos protivljenju brojnih pojedinaca, Elmedin je svoj san uspješno pretvorio u stvarnost i sada živi pod jednim krovom sa dvije žene.

U mladosti je maštao da bude oženjen sa dve žene istovremeno. Za vrijeme boravka u Njemačkoj ukrstio se sa Janom. Odlučan da ne prevari ni Janu ni svoju sadašnju suprugu, nije gubio vrijeme otkrivajući svoju muslimansku vjeru i mogućnost da ima do četiri žene. Elmedin se prisjeća da mu je Jana iskazivala ljubav i nije se protivila sklapanju braka pod ovim okolnostima.

Elmedin je svoj odnos sa suprugom podigao na viši nivo, o čemu svjedoči i video koji je kružio društvenim mrežama. Čini se da su i Fatima i Jana trudne u isto vrijeme, što je otkrila voditeljica koja je donijela testove za trudnoću. Reakcije ovog jedinstvenog trojca ukazuju na njihovu radost i uzbuđenje zbog nadolazećih prinova u njihovoj porodici.
IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page