“Žena mi se zaljubila u koleginicu i sada TRAŽI TROJKU!” OČAJNI MUŽ TRAĆI POMOĆ!

Nesvakidašnja situacija.

Britanska kolumnistinja “Dir Didri” je specijalsita za rešavanje složenih intimnih pitanja. Ovoga pita stigao joj je apel za pomoć od muškarca koji kaže da je njegova žena u emotivnoj vezi sa koleginicom i sada traži da je i on prihvati. Moja žena želi da imamo trojku sa njenom ljubavnicom. U kasnim smo tridesetim, dvanaest godina smo u braku, do sada sam se osećao voljeno, ali ovo je za mene veliki problem. Imamo dvoje dece i do sada nismo imali nikakve probleme. Prošlog meseca se vratila vidno uznemirena sa posla i rekla je da nešto mora da mi prizna. Zatim mi je rekla da se zaljubila i da je sve te ekstra sate koje je navodno provela na poslu zapravo provela sa drugom osobom. Pitao sam ko je on, a ona je rekala da je reč o ženi – ispričao je.
Zatim je tražio da ona dođe kod nas i da je upoznam, pristao sam i svidela mi se, ima 28 godina i prelepa je. Moja žena joj je dodelila sobu pored naše. Bila je naša gošća. Jedne večeri je došla zadihana u našu sobu, bilo je očigledno da su bile intimne, a zatim se bacila na mene – otkrio je.

Ispocetka mi nista nije bilo jasno,ali vremenom sam primetio neke cudne zakove na njoj,stalno je isal s kolegicom na kafu,druzile su se stalno,isle na bazene skupa i izalzile,nisam sumnjao nista ispocetka ali moram da priznam da mi je posle nekog vremena sve to postalo pomalo čudno i nejasno,inace moja zena je po mom misljenju do sada mi bila verna i imali smo relativno dobar i skladan brak,nije bilo mnogo trzavica i nesporazuma ali u zadnje vremen ponekada je pocela da se ponasa veoma cudno i nekako je postala zatvorena i tada sam i poceo da sumnnjam pomalo tj shvatao sam da nesto nije u redu tu ali sam se zavaravao a ono sto je usledilo potpuno me izbacilo iz cpela i moram nagalasiti da to nisam ocekivao nikako

Iskreno zbunjen sam. Da li ovo može da funkcioniše – pitao se prevareni suprug.
Diedre je ovako odgovorila:
– Sumnjam. Da vas supruga vara sa muškarcem, sigurno ne biste bili toliko liberalni. Prevara je prevara, vaša žena želi sve, otvoreno vas vara i to nije u redu. Recite supruzi da ne želite da je delite. Kako bi to objasnila deci? Ona svesno uništava vaš porodični život – zaključila je.

UKOLIKO VAM JE TEMA ZANIMLJIVA VOLILI BI ČUTI IVAŠE MIŠLJENJE O SVEMU OVOM U KOMENTARIMA

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page