“Prevarila sam muža i OPROSTIO mi je, sada sam to uradila PONOVO i ovaj put imam OZBILJAN PROBLEM!”

Želi da sačuva brak, ali ne može da prekine aferu!
Diedre je stručnjak za ljubavne i porodične probleme. Ovoga puta pisala joj je žena koja je prevarila muža. Prevarila sam muža i saznao je, a zatim mi i oprostio. Prevarila sam ga drugi put i opet mi je oprostio, ali mi je rekao da ako to uradim treći put neće više imati razumevanje.
Imam 28, a moj muž 34 godine. U braku smo šest godina, živeli smo mirno, ali ne mogu reći da je reč o velikoj strasti i ljubavi. U firmu u kojoj radim, došao je novi kolega koji mi se odmah svideo i ja njemu, odmah je bilo jasno da se privlačimo fizički. Nije bilo ničega među nama, međutim za vreme pandemije smo se zbližili.

Moj muž je jedne večeri izašao sa prijateljima na piće, a on se javio i predložio da se vidimo. Razgovarali smo dugo i jedno drugom priznali da osećamo nešto, a nedugo nakon toga završili smo na zadnjem sedištu automobila i skidali smo odeću jedno drugom.
Viđali smo se mesecima, a za to vreme moj suprug je mislio da izlazim sa drugaricama. Kada je spazio jedne večeri modricu na mom vratu, koju ja pre toga nisam videla, odmah je shvatio o čemu se radi. Takođe je shvatio i sa kime sam u vezi jer sam ga ranije pominjala.
Neko vreme nismo razgovarali, a onda mi je rekao da želi da probamo ponovo i da mi oprašta. Napustila sam stari posao i prekinula kontakt sa kolegom. Međutim, ubrzo mi se ponovo javio i vratili smo se na staro.
Nastavili smo da se vidjamo i sve se desilo opet,jednostavno izmedju nas je posotjala neka hemija koja nas je prosto terala da postanemo intimni,mislim d ato nije ljubav ,jer ja osecam da iskreno volim svog muza,ali jednostavno ovom mom prijatleju nisam mogla odoliti,izmedju nas je posojao neki specialni nagon koji nas je prosto zblizavao ma koliko da smo se opirali tome

Ne mogu da odolim jer je nas intimni odnos toliko dobar i čini da se osećam poželjno.
Diedre je odgovorila: Čini se da ste se tako reći zaglavili u odnosu koji vam ne donosi ništa dobro. Udati ste, a realno imate problem u braku koji možete rešiti samo tako što ćete otvoreno razgovarati sa mužem, saopštiti mu problem i predložiti da ga rešite zajedno, tako što ćete unaprediti svoj intimni život. Prevara vam u tome neće pomoći.

UKOLIKO ZELITE OSTAVITE NAM VASE MISLJENJE U KOMENTARIMA NA SAJTU:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page