KAD MI TAKO DIRAJU OCA – DOTAKNE ME SVE TO! Novak o Srđanu Đokoviću: Da je neko drugi u pitanju…

Novak Đoković govorio je o situaciji u kojoj je bio njegov otac tokom Australijan opena.
Novak Đoković govorio je o svom ocu Srđanu poslije osvajanja Australijan opena i komentarisao komplikovanu situaciju nastalu zbog toga što se Đoković senior slikao sa poznatim ruskim aktivistom u Melburnu. Zajednička odluka porodice i tima bila je da on do kraja turnira prati mečeve iz hotela, što je i uradio, pa se nakon Noletovog trijumfa oglasio sa terase uz narodnu pjesmu o ocu i sinu.

“Što se tiče mog oca, procokenili smo da je najbolje da ne bude tu. To je povrokedilo njega, povrokedilo i mene. Vidkeli smo se poslije mečeva, grlili smo se. Bilo je veoma tužno i teško za obojicu. Bitno je da se ja osjećam dobro na terenu i da pobjeđujem mečeve. Ako će nešto biti bolje za njega ili mene, uradićemo to. Na kraju smo imali dobar završetak turnira”, ispričao je Novak novinarima.

Nole je priznao da su na njega uticala sva dešavanja i brojne kritike koje su se iz neobjašnjivog razloga doticale i njega. “Ta dešavanja nisu bila laka za mene. Morao sam da držim sve te stvari blizu, u fokusu. Ljudi oko mene su uradili sjajan posao”, odao je priznanje najbližima Nole.

“Trudio sam se da budem u svom filmu i u svom svijetu. Nije prijatno, čovjek sam od krvi i mesa, takve stvari me dotaknu. Posebno kad mi na taj način diraju oca, potpuno nezasluženo. To je bilo naslanjanje na nešto od prije, da je neko drugi u pitanju prošlo bi za dva-tri sata. Dodijeljeno mi je to kao životno iskustvo, ali mi je i neophodno jer sam to ja. Takve situacije mi dozvoljavaju da iz sebe izvučem maksimum. Isprovociraju me, iz inata odigram kako treba”, poručio je Novak o ocu.

Podsjetimo, Srđan Đoković se oglasio poslije te situacije i dostavio novinarima kratko saopštenje. Naveo je da je porodica preživjela nekoliko ratova i da ni na trenutak nije imao namjeru da bude uvučen u to.

“Ja sam ovdje samo kako bih podržavao svog sina. Nisam imao namjeru da izazovem takve naslove ili da ga poremetim. Kao i poslije svakog meča, bio sam izvan stadiona sa Novakovim navijačima da proslavimo pobjedu i da se fotografišem sa njima. Nisam imao namjeru da me uvuku u ovo. Moja porodica je preživjela horore rata i mi želimo samo mir. Tako da neću doći na polufinale kako ne bih remetio svog sina ili drugog tenisera, gledaću meč od kuće. Nadam se sjajnom meču i naravno navijaću za svog sina, kao i obično”, naveo je tada Đoković senior.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page