Interesi
Cilj mi je postati najbolja verzija sebe, stoga vodim aktivan stil života i stalno me nešto zanima. Učim fotografiju, vodim razna snimanja i uživam u ovoj vrsti aktivnosti. Stalno učim, usavršavam se, razvijam se, činim dobra djela i bavim se sportom. Sport je moj život! Ovo je moja profesija i hobi. Pole dance je sada moja strast! Zimi kližem i skijam, a ljeti vozim bicikl. U slobodno vrijeme volimo šetati parkom s prijateljima kako bismo uživali u ljepoti prirode. I ponekad se trebam opustiti i raditi nešto što samo ja volim. Naime, čitanje je jedna od najzanimljivijih aktivnosti koja me opušta i mogu bezglavo uroniti u različite živote ljudi, kao i naučiti nešto novo ili korisno za sebe. Inače, i ja ludo volim putovati, može se reći da živim putujući.

Licni Opis
Čini mi se da bi žena trebala biti izvor čuda za svog muškarca, bez obzira gdje se to dogodilo: u kuhinji, na zabavi ili u krevetu. 🙂 Ja sam draga, dobra, smirena i nježna dama. Spreman sam za novo poglavlje u svom životu… sretno poglavlje. Pored mene su samo bliski ljudi, ali neko nedostaje… jedini i voljeni, jer ljubav ispunjava naš život smislom.

Tražim
Željela bih pronaći pouzdanog, brižnog, punog ljubavi, punog razumijevanja, pouzdanog i otvorenog muškarca. Idealno, kada se dvoje ljudi voli i više im nije stalo ni do čega, jer ljubav je sve što tebi i meni treba. Želim da me voliš takvu kakva jesam i da ćeš dobiti glavnu sreću u svom životu…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


4 comments:

 1. Milos

  September 5, 2023 at 12:28 pm

  Mila, kako si
  Sta radis

  Reply
 2. Mihael

  September 6, 2023 at 5:35 am

  ćao ljepotice jesi za malo dopisivanja? 😉

  Reply
 3. Tigoo

  September 11, 2023 at 7:42 am

  Javi se whats app +218916310063

  Reply
 4. Milos

  October 6, 2023 at 9:41 am

  Cao lepotice ako zelite upoznavanje I razgovor tu sam

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa