MARINA”IMAM 44 GODINE UDOVICA SAM RADIM I ZIVIM U TREBINJU ZELIM DRUZENJE”

Interesi
Volim sport, volim trčati, volim i glazbu jako, ne mogu zamisliti dan bez nje, slušam je uvijek i svugdje, volim različitu glazbu, apsolutno različitu, biram je ovisno o raspoloženju. U slobodno vrijeme volim se naći s prijateljima i popiti kavu negdje na svježem zraku, također jako volim slikati i fotografirati druge ljude.

Osobni opis
Poštovani, reći ću vam nešto o sebi, zovem se Valerija, volim da me zovu Valerija, a ne Lera, iako mi je ime skraćeno na Lera, prijatelji me obično zovu Lera. Živim s majkom, ona je moja obitelj, nemam nikog drugog, rođen sam u Zaporožju i živim ovdje cijeli život. Ovdje sam završio školu i fakultet, sada sam privremeno nezaposlen, ponekad nađem honorarne poslove i to mi pomaže. Moje srce je slobodno i ovdje tražim svoju ljubav, za ozbiljnu vezu i brak, želim veliku, jaku i punopravnu obitelj. Studirala sam na Pravnom fakultetu i planiram postati pravnica u budućnosti, to mi je san, nadam se da ću uskoro uspjeti. Društvena sam osoba i imam mnogo prijatelja, volim upoznavati nove ljude. Moj karakter je snažan, naprasita sam, ali se u isto vrijeme brzo smirim, ljubazna sam i odgojena dama.

Tražim
Tražim neovisnog, samouvjerenog muškarca. Želim da brine za mene i da me voli. Želim upoznati nekoga tko je spreman za vezu, punu zabave, osjećaja i strasti. Tako da mogu reći da sam ovdje u potrazi za najboljom prijateljicom i strastvenim ljubavnikom u jednoj osobi.

AKO ME ŽELITE DODATI NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “MARINA”IMAM 44 GODINE UDOVICA SAM RADIM I ZIVIM U TREBINJU ZELIM DRUZENJE”

  1. Cao ako si za da se upoznamo javi se ima 41 god samo ozbiljno i to je sve i da budemo iskreni jedno prema drugom to je sve ako si za evo o broj na viber +38765437879.mozemo se upoznati i da se preselis kod mene u Prnjavor sad radim na moru u Hrvatskoj ..molim te ako is.za javi se da se družimo.poz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page