Uspješna poslovna žena TRAŽI SUPRUGA, a ovo su KRITERIJUMI “DA VOLI MAMU, ALI DA NE ŽIVI SA NJOM”

En Katbil Lenejn 30 godina promoviše luksuzne apartmane na Menhetnu. Uspješnu poslovnu karijeru želi da iskoristi kako bi se ostvarila na emotivnom planu, kao što je na profesionalnom.

Uspješna poslovna žena iskoristila je sve svoje marketinške vještine koje posjeduje za promociju svog životnog projekta. Umjesto da promoviše raskošne apartmane za uspješne ljude, promoviše sebe.

En je trenutno angažovana od strane holivudskog glumca Brusa Vilisa čiji je dom na prodaju. Iskoristila je isti model reklamiranja stana poznatog glumca i primijenila ga za promociju sebe.

Imam 56 godina, tražim brak sa slobodnim gospodinom koji voli svoju majku, ali ne živi sa njom kaže En u video-klipu.

– Uspjela sam da prodam njujorške nekretnine koje su vrijedne milijarde, ali jedna stvar koju nisam uspjela je da pronađem divnog, slobodnog, razvedenog tatu i da se ponovo udam – dodaje En.

Marketinški mag za nekretnine razvedena je već 15 godina i dugo je pokušavala da pronađe muškarca za sebe preko sajtova za upoznavanje, ali pošto je bila bez uspjeha, pa se odlučila na ovaj poprilično hrabar potez.

IZVOR:(Žena Blic)

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “Uspješna poslovna žena TRAŽI SUPRUGA, a ovo su KRITERIJUMI “DA VOLI MAMU, ALI DA NE ŽIVI SA NJOM”

  1. Seeking a sophisticated, ambitious, trustworthy, reliable and loyal lady-compatible soul mate for marriage..I am also Canadian but now in Serbia

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page