Interesi
Od djetinjstva sam biLA strastvena prema plesu i glazbi. Volim različite plesove. I mogu reći da sam ljubitelj glazbe! Zanima me sve vezano uz kretanje i uvijek pokušavam nešto novo poboljšati. Posljednjih godina počeo sam se jako zanimati za psihologiju. Završila sam tečajeve psihologije i pohađala mnoge edukacije. Svoju nutrinu ispunjavam fotografijom i putovanjima. Posjetio sam mnoge druge zemlje, neke čak i nekoliko puta. Jesam li vas umorio svojim aktivnim stavom? 🙂 Nadam se da ne.

Licni Opis
Ja sam svestrana i uspješna dama koja teži ostvarenju svojih ciljeva i snova! Mogu reći da sam posebna žena, sigurno ćete se zaljubiti u moj unutarnji svijet i cijelu osobnost! Moji me bliski prijatelji ponekad uspoređuju s prekrasnim cvijetom – kažu da izgledam jednako sofisticirano i nježno. Da budem iskrena, nemam ništa protiv da budem prekrasan cvijet za svog voljenog muškarca ako mi dopusti da uđem u njegov život.

Tražim
Vjerujem u pravu ljubav i znam da današnji internetski sastanci mogu biti dobra ideja za početak veze s ljubaznom, brižnom, iskrenom i pouzdanom osobom punom ljubavi. Ne volim kada su muškarci previše sebični i ne žele usrećiti nikoga osim sebe. Želim voljeti i biti voljen, osjetiti toplinu i podršku svog voljenog! Pa vas molim da mi kažete jesu li vaša očekivanja slična mojima!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


2 comments:

 1. alen

  3 Oktobra, 2023 at 8:12 am

  Cao divno izgledas javi se 061406282

  Reply
 2. Jovan Treneski

  30 Oktobra, 2023 at 9:10 pm

  Zdravo sam I baram za doposyvajne a moze I vrska javise srce

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa