MARINA IZ KIJEVA IMA 28 GODINA I ZELI VEZU JAVITE SE

Podelite s Prijateljima

IDEALAN DRUG
Tražim svog savršenog partnera, nekoga tko dijeli moje vrijednosti i nadopunjuje moju osobnost. Vjerujem da snažna veza počinje razumijevanjem i kompatibilnošću, pa ću vam reći nešto o sebi. Smatram se suosjećajnom i empatičnom osobom, koja uvijek nastoji podržati i podići one oko sebe. Cijenim otvorenu komunikaciju, iskrenost i povjerenje u vezi. Cijenim partnera koji je jednako brižan i pun razumijevanja, nekoga s kim mogu izgraditi duboku emocionalnu vezu. Iako cijenim trenutke mira i uživam u ljepoti prirode, također cijenim uzbuđenje i avanturu koju život nudi.

SNOVI
Jedan od mojih najvećih snova je prisustvovati koncertu BTS-a u VIP zoni. Njihova glazba i nastupi dirnuli su me u srce, a doživjeti njihovu energiju izbliza bilo bi ostvarenje sna. Ako ste naš obožavatelj ili netko tko cijeni snagu glazbe, mogli bismo se nevjerojatno provesti zajedno. Još jedan moj san je posjetiti Koreju i Japan, posebno tijekom očaravajuće sezone sakure. Zamišljanje prekrasne ljepote cvjetanja trešnje u punom cvatu ispunjava me uzbuđenjem. Bilo bi nevjerojatno istraživati ​​ove zemlje s partnerom koji dijeli moju ljubav prema putovanjima i kulturnim iskustvima. Povrh mojih osobnih snova, imam duboku strast prema pomaganju životinjama u nevolji. Sanjam o stvaranju utočišta ili skloništa za beskućne životinje, pružajući im sigurno okruženje puno ljubavi.

HOBIJI
Strastven sam prema raznim hobijima koji mi donose radost i omogućuju mi ​​istraživanje različitih interesa. Evo nekoliko mojih omiljenih hobija: K-pop i BTS: Veliki sam obožavatelj K-popa, posebno BTS-a. Njihova glazba, izvedbe i značajne poruke duboko odjekuju u meni. Volim se udubiti u njihovu diskografiju i pratiti njihova najnovija izdanja. Gledanje Dorame i Animea: uživam u korejskim dramama (Doramas) i anime serijama. Zadivljujuće priče, bogati likovi i jedinstvene kulturne perspektive me fasciniraju. To je prekrasan način da se opustite i izgubite u zadivljujućim pričama. Slikanje po brojevima: u setovima za slikanje po brojevima pronalazim utjehu i kreativni izraz. To je opuštajući hobi koji mi omogućuje stvaranje prekrasnih umjetničkih djela slijedeći numerirane uzorke. I terapeutski je i korisno vidjeti kako se boje spajaju i oživljavaju sliku. Čitanje u mom omiljenom žanru: Čitanje je za mene omiljena zabava, posebno u mom omiljenom žanru. Bilo da se radi o romantici, fantaziji ili misteriji, volim uroniti u zadivljujuće knjige koje me prenose u različite svjetove i potiču moju maštu. Ljubav prema životinjama: Životinje zauzimaju posebno mjesto u mom srcu, a druženje s njima pravi je izvor radosti. Bilo da se radi o volontiranju u skloništu za životinje ili jednostavnom maženju sa svojim krznenim prijateljima, boravak u blizini životinja donosi mi utjehu i sreću. Volim zaroniti u zadivljujuće knjige koje me prenose u različite svjetove i potiču moju maštu. Ljubav prema životinjama: Životinje zauzimaju posebno mjesto u mom srcu, a druženje s njima pravi je izvor radosti. Bilo da se radi o volontiranju u skloništu za životinje ili jednostavnom maženju sa svojim krznenim prijateljima, boravak u blizini životinja donosi mi utjehu i sreću. Volim zaroniti u zadivljujuće knjige koje me prenose u različite svjetove i potiču moju maštu. Ljubav prema životinjama: Životinje zauzimaju posebno mjesto u mom srcu, a druženje s njima pravi je izvor radosti. Bilo da se radi o volontiranju u skloništu za životinje ili jednostavnom maženju sa svojim krznenim prijateljima, boravak u blizini životinja donosi mi utjehu i sreću.

OMILJENA HRANA
Pridržavam se biljne prehrane i izbjegavam konzumiranje mesa, ribe, jaja i mliječnih proizvoda. Međutim, posebno volim vegetarijanske sushi rolice i oduvijek sam želio probati kimchi i istražiti azijsku kuhinju. Okusi i teksture vegetarijanskog sushija me zaintrigiraju, a smatram da je kombinacija svježeg povrća i riže nevjerojatno zadovoljavajuća.
OMILJENA GLAZBA
K-pop, j-pop, rock, orijentalna glazba, skandinavska glazba. Izvođači: BTS, Blackpink, Twice, asking alexandria, Slipknot.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page