Interesi
Jako volim svirati klavir! Poznavajući vrijednosti umjetnosti, čovjek u čovjeku prepoznaje ljudsko, uzdiže sebe do lijepog. Puno vremena posvećujem samoobrazovanju. Volim knjige i puno čitam. Svako jutro idem u teretanu. I ja sam jako cool dizajner.

Licni Opis
Ako mi život zadaje poteškoće, te „izazove sudbine“ uspješno svladavam. Znam da život može biti prilično težak, i naravno, znam da moja sreća ovisi samo o meni. Orijentiran sam na ciljeve i marljiv. Neovisna sam, naporno sam radila da dobijem ono što imam. Okolnosti su pokazale da su glavni odnosi i s kim si. Sada mi je glavna stvar moja obitelj!

Tražim
Zanima me pronaći jedinog i voljenog muškarca u svom životu! Učinit ću da se, ljubavi moja, osjećaš posebnom, osjetit ćeš koliko te trebam i koliko si mi važna. Volim poljupce, dodire i zagrljaje! Mogu te ljubiti i obožavati svaku minutu. Učinit ću našu vezu romantičnom i jedinstvenom. Bit ćeš najbolji čovjek za mene i divit ću ti se svaki dan. Dat ću ti hrabrost i podršku! Dat ću ti bezgraničnu ljubav, brigu i nježnost!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


One comment:

  1. Krma@978

    16 Oktobra, 2023 at 12:20 pm

    Javi se DOBOJ 1978god Emir
    BR telefona 063 930-694

    Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa