O Meni
Najviše od svega volim šetnje na svježem zraku… Prošećite poznatim ulicama i otkrijte nešto novo u njima. Također samo volim sjediti u prirodi i čitati knjige ili se samo diviti prirodi. Naravno, to sa svojim voljenim muškarcem bit će još ugodnije, ali za sada sam sama… Hoćeš li pristati na takve šetnje sa mnom?

Interesi
Moji hobiji su raznoliki. Volim učiti i rasti. Čitam knjige, studiram psihologiju, bavim se sportom, putujem, čuvam djecu i tako dalje. Spremna sam na nove hobije i često se okušam u nečem drugom. Dobar sam u kuhanju. Volim dom činiti ugodnim.Vrlo sam senzualna, nježna i suptilna priroda. Ja sam poput cvijeta koji se polako otvara i njegov miris ispunjava cijeli prostor. Ispunit ću te sobom. Poželjet ćeš popiti moj slatki nektar do dna. Siguran sam da ćete biti zadovoljni mojim slatkim retrookusom (ili okusom).

Licni Opis
Siguran sam da u našem životu postoje dva najvažnija dana: dan kada si rođen i dan kada si shvatio zašto. Nikad se ne trudim biti fin prema svima, ovo je nemoguće. Uvijek sam bio individualac. Punih sam vrijednosti, zreo, samouvjeren. U meni su spojeni nježnost, dobrota, predanost, poštenje i iskrenost! Nikada ne lažem i ne volim lažljivce! Ja sam svestrana, obrazovana i društvena osoba! Vesela sam, šaljiva, pozitivna, odgovorna i marljiva. A ako iznenada stanem i shvatim da je pred nama slijepa ulica – ne klonem duhom, osvrnem se oko sebe i uvijek nađem izlaz!Trebam samouvjerenog muškarca. Čovjek koji će me štititi, a ja ću čuvati naš dom i udobnost. Čovjek s kojim ćemo raditi u timu, čovjek koji će sa mnom postati jedno. Čovjek s kojim ćemo svoj život učiniti vedrim i ispuniti ga nezaboravnim trenucima, hoćemo li sada početi?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments


4 comments:

 1. Marko

  16 Oktobra, 2023 at 3:52 pm

  Moze samo sto ja zivim u Njemackoj tacno Frankfurt. Cekam na tvoj odgovor. Pusa

  Reply
 2. Branko Dr Kiric

  16 Oktobra, 2023 at 6:51 pm

  Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, i ja sam razveden i sam

  Reply
 3. A nel

  16 Oktobra, 2023 at 7:49 pm

  Hay

  Reply
 4. Kiril

  17 Oktobra, 2023 at 3:19 am

  Good good

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa