MILKA”IMAM 26 GODINA I VOLILA BIH UPOZNATI STARIJE MUSAKRCE JAVITE MI SE”

By admin nov26,2023 #DODAVANJE
Podelite s Prijateljima

Interesi
Učim strane jezike, volim pohađati tečajeve i razvijati se na polju ljepote.Imam svoje stajalište o vezi. Želim da se temelji na ljubavi i poštovanju. Još jedna važna stvar je sposobnost da slušate svog partnera i da budete iskreni jedno prema drugom, da budete otvoreni za nove stvari u životu. Ja sam vrlo ljubazna osoba, otvorena i iskrena. Cijenim sklad i ravnotežu u svemu – od jednostavnih stvari do najsloženijih. Vjerujem da će ljepota spasiti svijet, ali svaka lijepa žena treba snažnog muškarca da je zaštiti od svijeta.

Licni Opis
Ja sam otvorena, ljubazna osoba, vrlo snažnog karaktera i velikog duhovnog svijeta. Prilično sam aktivna, otvorena, svrhovita i društvena žena. Proučavam svijet i sve najzanimljivije stvari u njemu. Jednostavno volim život i uživam u onome što se događa oko nas. Ne bojim se riskirati, pa sam odlučio koristiti ovu stranicu za upoznavanje kako bih pronašao svoju sudbinu.

Tražim
Vjerujem da ne postoji savršena veza, uvijek može biti nesuglasica, ali u isto vrijeme možete biti ludo zaljubljeni jedno u drugo. Voljela bih pored sebe vidjeti samouvjerenog muškarca, životnih principa. Za mene godine nisu važne, sve su godine ljubavi podložne. Najvažnija stvar u čovjeku je iskrenost, otvorenost, poštovanje i razumijevanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “MILKA”IMAM 26 GODINA I VOLILA BIH UPOZNATI STARIJE MUSAKRCE JAVITE MI SE””
  1. Milka, volim prijatna iznenadjenja. Odusevljen sam tvojim opisom zelja. Pokusajmo biti prijatelji i vise od toga. Vjerujem u tebe i u zivotnu sudbinu.
    Veliki pozdrav,
    Dr Zare

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page