RADOJKA(34)”ŽELIM SE DOPISIVATI I UPOZNATI SA STARIJIM MUŠKARCEM JAVITE MI SE”

By admin nov25,2023
Podelite s Prijateljima

LIK
Upečatljivog izgledam, rekao bih, jer moja fin figura i moje crte lica su žene koja ima klasu i zna kako se dobro ponašati u javnosti. Arogancija je nešto s čime se ne bih povezivao. Ljubaznost, povjerenje i otvorenost mogu se vidjeti odmah gledajući me u oči. Moje su usne meke kao latica ruže i moje srce je spremno za osvajanje. Iako sam mlad, ali sam pun energije i motivacije da postanem osoba o kojoj sanjam, na kraju dana, snovi su tu da se ostvare. Vrlo sam društvena osoba i obožavam svoju obitelj i svoje prijatelje, čini mi se da lako gradim toplo i iskreno prijateljstvo s ljudima, iskrenost kod ljudi ocjenjujem vrlo visoko na listi prioriteta. Zabavna sam, spontana, avanturistička, kreativna, ambiciozna i puna poštovanja.

INTERESI
Imam mnogo različitih hobija. Fizički sam spreman i radim razne aktivnosti kako bih održao svoje tijelo u formi i um da radi, na kraju dana, zdravo tijelo ima zdrav duh. Volim meditirati ponekad kada stvari postanu malo previše stresne, a nakon toga idem na sat pilatesa i istegnem mišiće. Volim glazbu, stoga je bilo koji oblik vježbanja uz glazbu nešto u čemu stvarno uživam. Nedavno sam počela plesati na šipci kao trening i to je fantastičan način za oslobađanje od stresa. Biti kuharski čarobnjak je nešto čemu težim; čitajući mnogo recepata i isprobavajući ih. Također uživam u crtanju i slikanju

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Kad sam bila djevojčica, često sam sanjala o princu koji će doći i odvesti me na bijelom konju, sada naravno znam da je ovo samo bajka. Aspekti koje tražim kod muškarca su prilično jednostavni, ne priželjkujem supermana. Meni je važnije tražiti suosjećajnog muškarca, romantičnog srca, nekoga tko je hrabar i tko će me zaštititi od negativnosti, i naravno nekoga tko zna zbiti dobru šalu i ima fantastičan smisao za humor. Biti iskren i istinoljubiv je nešto što cijenim i cijenim kod muškarca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “RADOJKA(34)”ŽELIM SE DOPISIVATI I UPOZNATI SA STARIJIM MUŠKARCEM JAVITE MI SE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page