MIRNESA”IMAM 33 GODINE I OSTAVILA SAM MUZA JER VOLIM PROVOD JAVITE MI SE”

By admin dec22,2023
Podelite s Prijateljima

Interesi:

150-180 km/h jel tebi ok brzina? Ako da, prosurfajte sada mojim profilom od A do Ž. Pogledajte ove fotografije. Ludo vozim, i to ne samo auto, pletu me energični, vrući i puni neuroni. To je ono što tražite i ja sam spreman podijeliti s vama. Ako se naježite kad vidite kako se igla tahometra podiže – čvrsto zategnite sigurnosni pojas. Ali budite sigurni, mogu prestati kad vidim da moj partner nije spreman na više.

Jako volim učiti nešto novo i posjećivati ​​nova mjesta. Volim sport i sve što je povezano s njim, također se pridržavam aktivnog načina života. Volim šetati prirodom, tako je lijepo. Volim proučavati povijest mode i biografije raznih velikih ličnosti, to me inspirira i uči nečemu novom.

Samoopis:

Znam 100 i 1 varijantu kako živjeti ovaj život ispunjen strašću, energijom i motivacijom. Ja sam taj koji neće stati nakon prvog odbijanja. Moji će biti sa mnom i za mene. Slijedim zdrava načela pružanja dijaloga, poštovanja i brige.Ja sam draga i ljubazna žena koja je rođena i odrasla u Ukrajini. Trenutno živim na Šri Lanki jer u mojoj rodnoj Odesi nije sigurno. Uvijek nastojim biti optimističan i pomagati ljudima. Važno mi je da su ljudi sretni, vjerujem da to može učiniti ovaj svijet boljim mjestom. Važna mi je obitelj i moji voljeni. Jako cijenim visoke moralne vrijednosti.

Mirnesa traži:

Pitam se koliko muškaraca čita ovo? Mislim da je ovo najkompliciranije područje, jer ako imate kemiju, godine i društveni status postaju manje važni od želje da budete svake sekunde jedno s drugim. Pa, ako trebam odgovoriti na ovo pitanje, onda budimo sljedeći: voljela bih se vidjeti u zagrljaju s obiteljskim muškarcem. S muškarcem koji prvo razmisli, zatim razgovara sa svojom damom i nakon toga zajedno donose odluku. Čovjek treba imati žive emocije i ne biti zatvoren za istraživanje svoje duše.Nedavno sam shvatila da stvarno želim obitelj. Želim čekati svog muškarca i biti u iščekivanju našeg susreta, želim voljeti i biti voljen. Nema ništa važnije od ovoga, vjerujem da smo došli na ovaj svijet da volimo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “MIRNESA”IMAM 33 GODINE I OSTAVILA SAM MUZA JER VOLIM PROVOD JAVITE MI SE””
  1. Slazemse sa tobom u vezi ljubavi i voljenja,…ali za to su potreben dve osobe koje imajy slicne hemije da bih taj odnos funkcionisao…kazu da je svaku susret ili TEST..ili KAZNA..ili DAR SUDBINE, pa da pokusamo..Dr.Branko Kiric

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page