NIKOLIJA”Imam 27 Godina I VOLIM Fitnes i ZDRAV ZIVOT Trazim MUSKARCA Slicnog Sebi”

Podelite s Prijateljima

Interesi:
Više volim ekstremnije i neobičnije hobije. Pogotovo jahanje, smatram ga vrlo romantičnim. Zahvaljujući stalnom treningu, osjećam se samouvjereno u vožnji. Postoji vrlo važan dio mog života, zahvaljujući kojem imam nove hobije. Zahvaljujući zemljama istoka i njihovim beskrajnim plažama – zavoljela sam surfanje. Zahvaljujući Europi – zavolio sam talijansku kuhinju, zahvaljujući Americi – shvatio sam što znači biti istinski slobodan.

Samoopis:
Mogu se nazvati praktičnom osobom. Pobornik sam ideje da sve u životu treba maksimalno pojednostaviti. Život ionako nije laka stvar. Uostalom, zamislite što bi se dogodilo da niste trošili vrijeme na takve gluposti kao što su ogorčenost, ljutnja, podcjenjivanje i tako dalje? Mislim da bi svi bili puno sretniji. Moj najdraži stih i životni moto je stih Rudyarda Kiplinga – Oh, ako si miran, a ne na gubitku. U njemu pronalazim sebe. Koje je tvoje pravilo u životu?

Nikolija traži:
Razumijem da ništa nije savršeno. U skladu s tim, potreban je golem rad na svakom odnosu. Stoga sada mogu reći samo o svojim preferencijama. Htjela bih ovdje upoznati muškarca, i to muškarca, a ne dječaka koji je nesiguran u životu, koji ne zna što hoće. Tko razumije da je on glavni u vezi, ne boji se reći čvrsto ne i postaviti svoju ženu na njezino mjesto u pravom trenutku. Odnosno, čovjek sa šipkom. Također, smisao za humor mi je jako bitan. Mislim da se iz prve linije komunikacije osjeti je li osoba tvoja ili nije. Stoga će mi biti drago vidjeti poruku od vas.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page