SEKA”IMAM 26 GODINA I VOLILA BIH UPOZNATI STARIJE JAVITE MI SE”

Podelite s Prijateljima

O MENI

Volim biti aktivna u životu, volim naučiti nešto novo. Volim se baviti ručnim radom, frizirati, provoditi vrijeme s djetetom, izložbe, muzeje, šetnje, koncerte, putovanja, kuhanje itd.Želite li upoznati zgodnu brinetu u realityju? Jesi li spreman dati mi svoje srce? Trebao bi! Tražim ozbiljnog muškarca koji me može voljeti cijeli život. Ja sam brižna, pozitivna i mudra žena. Nikad prije nisam bila u braku i vjerujem u brak. Vjerujem da to nije samo komad papira nego i veza za cijeli život, barem za mene. Imam puno interesa. volim prirodu. Jako sam nježna i romantična. Obično me možete naći kako čitam neke pjesme. Ja sam dobra kuharica i vrlo sam gostoljubiva. Da skratim priču, rekla bih da se jednostavno moramo upoznati! Učinimo to?

Samoopis:

Život je lijep i nevjerojatan! I to zato što u tome sudjelujem! Uvijek zračim pozitivom! U pravilu sam jako drag, ljubazan i prijateljski raspoložen! Ali, u sebi krijem neke pikanterije! 🙂 Jako sam znatiželjna, pozitivna i vesela. Sa mnom sigurno nećete biti tužni!Želim upoznati ozbiljnog muškarca s obiteljskim vrijednostima. Želim upoznati muškarca koji je odan i ljubazan. Želim osjetiti snagu u tvojim rukama i želim osjetiti tvoje poljupce svaki dan. Želim se držati za ruke dok hodamo, želim sanjati zajedno, praviti planove. Ja sam vrlo smirena osoba puna razumijevanja. Nikada se neću svađati, tako da sve što trebaš je samo voljeti me!

Seka traži:

Ne tražim princa ili super zgodnog muškarca. Ne tražim jako bogatog čovjeka. Tražim svog muškarca, pažljivog, brižnog i odgovornog. Tražim muškarca kojem ću dati svoju ljubav i zauzvrat dobiti iskrenu ljubav. Obećavam da ću biti sve za svog posebnog muškarca: prijateljica, žena i zgodna ljubavnica.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “SEKA”IMAM 26 GODINA I VOLILA BIH UPOZNATI STARIJE JAVITE MI SE””
  1. I ja sam vrlo aktivan, upraznjavam Hatha Yogu, plivam igram tenis itd..Trazim kompatbailnu zensku osobu za brak i porodicni zivot……a Ti?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page