MIRSADA(35)”TUZNA SAM JER ME NAPUSTIO MUZ.ZELIM DRUZENJE I VEZU”

By admin dec21,2023
Podelite s Prijateljima

Interesi
Ja sam ta koja nikad ne može mirno sjediti – imam aktivan stil života. Uživam u vožnji biciklom i izletima na nova mjesta, bavim se preslagivanjem namještaja i uređenja. Bavim se fotografijom i manikurom. Joga ljeti i skijanje zimi stvari su koje radim gotovo svaki vikend! Instrumentalna glazba i gledanje zalaska sunca stvari su koje volim!Sport za mene nije samo hobi, već način života. Aktivno se bavim tjelesnim vježbanjem, bilo da se radi o trčanju, plivanju, jogi ili fitnesu. Volim kuhati i eksperimentirati u kuhanju. Kuhanje ukusnih jela za mene je umjetnost. Fotografija je moj način bilježenja životnih trenutaka. Obožavam životinje i s njima imam posebnu vezu. Također putovanja, razne izložbe i koncerti, kazalište, samorazvoj itd.

Licni Opis
Nazvala bih se pozitivnom osobom koja vjeruje da nam Svemir daje više nego što možemo i poželjeti… samo ako vjerujemo u sebe. Smirena sam, bistra i otvorena. Smatram se vrlo romantičnom ženom, cijenim stvaranje udobnosti kod kuće. Možda sam na poslu stroga i zahtjevna, ali kod kuće sam pahuljasta mačka koja čeka poljupce i slatke dodire.Ja sam kreativna osoba koja je inspirirana ljepotom i harmonijom u svijetu. Moja ženstvenost se vidi u svemu što radim iu mom odnosu prema životu. Cijenim umjetnost i ljepotu i pokušavam ih unijeti u svoj život i živote ljudi oko mene. Moje obrazovanje ima važnu ulogu u mom životu i uvijek težim ka znanju i samorazvoju. Društvena sam i lako nalazim zajednički jezik s različitim ljudima. Moj optimizam je moj unutarnji pogon. Vjerujem u svijetlu budućnost i uvijek u svemu pokušavam vidjeti pozitivnu stranu. Moj optimizam mi pomaže da prevladam poteškoće i pronađem radost u malim stvarima. Ponosan sam na to što jesam i uvijek sam spreman podijeliti svoju energiju i inspiraciju s onima oko sebe.

Tražim
Tražim čovjeka od riječi – ako je nešto rekao, obećao – nadam se da će moći ostati pri svojim principima i učiniti sve po svojim riječima. Nadam se da ću upoznati nekoga tko se ne boji biti odgovoran za svoju obitelj, tko ima dobro srce i lijep smisao za humor. Bit će prava sreća biti s nekim nježnim, romantičnim i aktivnim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “MIRSADA(35)”TUZNA SAM JER ME NAPUSTIO MUZ.ZELIM DRUZENJE I VEZU””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page