BILJANA-BILJA”IMAM 33 GODINE I ZIVIM SAMA ZELIM DRUZENJE I VEZU”

Podelite s Prijateljima

Interesi
Možda se pitate kako provodim svoj uobičajeni vikend. Pa, odgovor bi mogao biti iznenađujući, ali provodim barem nekoliko sati u tome… eksperimentirajući! Kuharica, internet – i nova remek djela nastaju upravo u mojoj kuhinji. Kao što ste već mogli pretpostaviti – obožavam kuhanje i sve što je vezano uz to. Imam pravu `kutiju recepata` raznih slastica, glavnih jela i predjela. Uživam kušati nove teksture, okuse i začine. Puno se bavim sportom, putovanjima i slušanjem audio knjiga.Volim pratiti modu. Modne revije me inspiriraju da kreiram svoj stil odijevanja. Volim se odijevati sa stilom i uvijek primijetim sviđa li mi se kako se osoba odijeva. Zapravo, mislim da je dobar ton ako znate odabrati odjeću.

Licni Opis
Čini mi se da je moja glavna kvaliteta sposobnost razumijevanja. Moram reći da sam često osuđivao ljude po njihovim postupcima. Sada sam naučio shvatiti, razumjeti … ali nikad procijeniti! Često analiziram sve što se događa, tražim pozitivno u svakoj situaciji i vjerujem da će sljedeći dan biti svjetliji od ovog!Ja sam pozitivna i zanimljiva osoba koja misli da je život jedna velika avantura koju treba proći s ponosom i dostojanstvom. Ja sam sanjar! Uvijek pomaže pronaći pravi put i krenuti s poslom kako bi se postigao željeni cilj, a pomaže i boljem rješavanju poslova na poslu. Putovao sam po svijetu i dobro kuham. Što voliš raditi?

Tražim
Internetski svijet pruža nam ogroman broj mogućnosti, tako da se nadam da ću imati priliku upoznati muškarca punog ljubavi, razumijevanja i lijepog ponašanja, za kojeg će biti pored mene zadovoljstvo i sreća. Spreman sam dati svoju ljubav u svaku stanicu svog srca i zaista želim obostranu ljubav.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “BILJANA-BILJA”IMAM 33 GODINE I ZIVIM SAMA ZELIM DRUZENJE I VEZU””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page