Interesi
Sanjam proputovati svijet automobilom, volim čitati knjige i razvijati se, a najvažniji hobi mi je ples.Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Licni Opis
Moje srce je otvoreno za nove osjećaje. Mogu biti i krhka i snažna žena. Bavim se samoobrazovanjem i samorazvojem. Smatram da žena treba biti obrazovana i zanimljiva. Kladim se da te mogu iznenaditi. Svojim glavnim adutima smatram unutarnju ljepotu i odzivnost. Nikada ti neće biti dosadno sa mnom, znam tvoj život obojiti jarkim bojama.

Tražim
Za mene ne postoji idealan odnos – sve se gradi na razumijevanju i međusobnom podržavanju i, što je najvažnije, na poštovanju i ljubavi. Naravno, želim da moj muškarac bude optimist i s dobrim smislom za humor. Za mene je glavna stvar pouzdanost i unutarnja srž čovjeka. Toliko je stvari koje možemo učiniti zajedno.Tražim muškarca pored kojeg ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću bojati. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja njega uvijek podržati. Treba mi muškarac koji se ne boji pokazati svoje osjećaje, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za obitelj? Ako je tako, onda se naši putovi mogu spojiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


2 comments:

 1. Boban

  December 20, 2023 at 5:57 pm

  Cao Radojka zelim se druziti s tobom

  Reply
 2. Milos

  December 22, 2023 at 11:51 pm

  Ja sam Milos,imam 38 god. iz Srbije sam a radim ovde u Sloveniji.
  To je to za sada.

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa