Radojka”Zivim i Radim U Sloveniji ZELIM Upoznavanje i Razmjenu SLIKA”

Podelite s Prijateljima

Interesi
Sanjam proputovati svijet automobilom, volim čitati knjige i razvijati se, a najvažniji hobi mi je ples.Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Licni Opis
Moje srce je otvoreno za nove osjećaje. Mogu biti i krhka i snažna žena. Bavim se samoobrazovanjem i samorazvojem. Smatram da žena treba biti obrazovana i zanimljiva. Kladim se da te mogu iznenaditi. Svojim glavnim adutima smatram unutarnju ljepotu i odzivnost. Nikada ti neće biti dosadno sa mnom, znam tvoj život obojiti jarkim bojama.

Tražim
Za mene ne postoji idealan odnos – sve se gradi na razumijevanju i međusobnom podržavanju i, što je najvažnije, na poštovanju i ljubavi. Naravno, želim da moj muškarac bude optimist i s dobrim smislom za humor. Za mene je glavna stvar pouzdanost i unutarnja srž čovjeka. Toliko je stvari koje možemo učiniti zajedno.Tražim muškarca pored kojeg ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću bojati. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja njega uvijek podržati. Treba mi muškarac koji se ne boji pokazati svoje osjećaje, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za obitelj? Ako je tako, onda se naši putovi mogu spojiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “Radojka”Zivim i Radim U Sloveniji ZELIM Upoznavanje i Razmjenu SLIKA””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page