Mislio je da ga žena vara pa je unajmio privatnog detektiva: Ovakvu istinu nije očekivao

By admin feb22,2024
Podelite s Prijateljima

Život piše najbolje priče, a najnoviji dokaz za to je jedan nesrećni muž iz Amerike koji je unajmio privatnog detektiva kako bi otkrio da li ga žena vara. Njegove sumnje su bile istinite, ali nije mogao ni da pretpostavi da žena upražnjava INTIMNE ODNOSE upravo sa detektivovim sinom! Naravno, u šoku su se našli svi, od muža do detektiva, a budući da je sin maloljetan nevjerna supruga je završila u zatvoru.

Amber Telford (33) iz Jute uhapšena je nakon što je priznala da je imala ODNOS sa maloljetnim momkom, kog je upoznala u školi u kojoj je držala časove plesa. Ona je osuđena na 33 dana zatvora i 150 sati društveno korisnog rada, nakon što je muževljev privatni detektiv otkrio da Amber upražnjava  in timne odnose … Sa njegovim maloljetnim sinom!

Suprug, koji je ostao anoniman, unajmio je detektiva nakon što je primetio da njegova supruga kupuje mušku odjeću i da je platila odlazak u Diznilend za dvije osobe. Iako su Amber i njen muž živjeli odvojeno, nisu bili razvedeni.

Vjeruje se da je Amber, koja je inače majka troje djece, imala odnose a dječakom u studiju, kolima pa čak i u stanju njene majke.

Lokalna televizijska stanica KSL od suda je dobila objašnjenje da je plesačica, koja je ranije bila čirlidersica u NBA-u, sve započela prilično naivno.

– Prvo je počela da flertuje sa njim, a zatim su otpočeli i intimnu vezu . Upražnjavali su odnose  kod nje kući, u stanju njene majke i u kolima koja posjeduje Amber – rekli su iz suda.

Naravno, par se sada razvodi, ali je veliko pitanje kako je prošao detektivov sin kad je to veče došao kući.

Izvor: 24sata.rs

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page