MOMKU IZ SRBIJE SA SELA ALBANAC OBEĆAO MLADU I ZA TO MU JE DAO BRDO PARA: Zaljubio se do ušiju, pa došao do SOK OTKRIĆA

Podelite s Prijateljima

Albanka prevarila Srbina na šok način, cela okolina je ostala bez teksta, a on nije mogao da veruje šta ga je snašlo!

U poslednje vreme veoma je česta pojava da naši muškarci, posebno u četrdesetim godinama koji žive na selu, biraju sa mlade Albanke. Tako je i Ljuba bio u sličnoj situaciji, u želji da ima svoju porodicu i topli dom. Odlučio je da krene na putovanje u Albaniju u potrazi za životnom partnerkom, jer kako kaže, nije pronašao devojku iz Šumadije koja bi život sa njim delila na selu.

Puto do Albanije koštao ga je oko 7.000 evra, ali mlada iz pomenute zemlje nije ni došla u Šumadiji! Mladić nije ni svestan da je prevaren i kaže da je samo loše sreće.

Njegovu slučaj ispričao je rođak zbog onih koji kreću put Albanije po mladu, sa porukom – da dobro otvore oči!

– Moj rođak pronašao je tu gospođu koja navodno spaja Albanke i naše momke sa sela koji strahuju da će ostati sami. Morao je tako, neće Šumadinke u sela, radije prodaju kineske krpe mesečno za 15.000, tako valjda misle da su dame. Nije to sada ni bitno, da skratim, moj rođak pođe u Albaniju po mladu – isrpičao je rođak za Telegraf.

I objašnjava da je Ljuba dogovorio da provodažijki daje 30 evra dnevnice za svaki dan u Albaniji i još 30 njenom pomoćniku i vozaču, plus putne troškove. Tamo su kontaktirali Albanca koji treba da ih upozna sa mladom voljnom da se uda u Srbiji.

 Moj rođak je tada, prvi put, u Albaniji bio četiri dana i upoznao se sa mladom koja je rekla da radi u fabrici obuće u Tirani. Razgovarali su, Albanac im je prevodio, malo se držali za ruke i razmenjivali sitne nežnosti. Moj rođak se kući u Levač vratio kao opijen. Rekao mi je da je mlada prelepa, fina, skromna, san svakog muškarca. Nije mogao da veruje u svoju sreću. Put ga je tada koštao skoro 1.000 evra, sa dnevnicama svih tih ljudi, svedoči sagovornik Telegrafa.

Nakon upoznavanja, došao je dan da mladoženja krene po mladu u Albaniju. Opet dnevnice za provodažijku i njenog pomoćnika, opet putni troškovi, hrana, piće, prenoćište. Ovaj put, trebalo je poneti i 4.500 evra koje su navodno za Albanca koji je pronašao mladu.

– Moj rođak je platio tom Albancu, a mlada je sela u auto i svi su krenuli put Srbije. Rođak mi je ispričao da je mlada bila tužna, da je plakala duž 150 pređenih kilometara što ostavlja familiju, posebno sestru. Zbog toga su rešili da stanu kraj jedne kafane na putu, da popiju nešto i da se mlada malo sredi i umije. Kada su seli, devojka je zamolila da ode do telefona u kafani i pozove sestru još jednom, pre prelaska granice. Meko srce moga rođaka nikada to ne bi odbilo. Da skratim, mlada se nije vratila za sto – priča ovaj Šumadinac.

Ljuba je sa provodadžijkom i njenim pomoćnikom krenuo u potragu za mladom, ali je devojka izašla na druga vrata i nekud nestala. Jedino što je logično je da je neko po nju došao autom, sačekao je na drugoj strani kafane i odvezao kući.

Logično je i to da je “mladence” neko sve vreme pratio drugim autom i sačekao devojku gde treba.

– Tek tada sam se setio da mi je Ljuba rekao kako mu je Albanac još pri prvom susretu nagovestio da mu on dovodi devojku, ali da za nju garantuje samo do ulaska u auto. Posle toga – ona je tvoja, rečeno mu je.

Kada je Ljuba pitao provodadžijku koja radi za 30 evra na dan, šta sada da radi, ona se brecnula na njega rečima – nisam ti ja kriva, što nisi čuvao mladu!

– Ono što je meni najteže je to što moj rođak misli da se mlada zaista predomislila, ne može da veruje da je žrtva užasne i podle prevare. Jedino čime je “kaznio” provodadžijku je da se naljutio na nju, kaže Ljubin rođak za “Telegraf”.

Siroti Ljuba za dve godine puni 40 leta i sam je. Na pobeglu mladu potrošio je celu ušteđevinu. Ipak ne odustaje. Traži drugu agenciju koja bi mu našla albansku mladu, isto onako lepu, finu i skromnu, kakvu je već umalo našao. Njegov rođak kaže da je izuzetno vredan čovek, dobar domaćin, ali naivan i željan bračne postelje i dečjag plača.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page