NEMAM ODNOSE SA MUŽEM, a kada mi je komšinica rekla šta da uradim sa NJENIM, ŠOKIRALA SAM SE!

Podelite s Prijateljima

“Nova komšinica mi je ponudila “ mašinu” od svog partnera, nakon što sam joj rekla da je moj suprug pravo razočarenje u krevetu”, napisala je jedna Britanka.

Ona se požalila psihoterapeutkinji Deidre Sanders.“Nova komšinica mi je ponudila “ mašinu” od svog partnera, nakon što sam joj rekla da je moj suprug pravo razočarenje u krevetu”, napisala je jedna Britanka.

Ona se požalila psihoterapeutkinji Deidre Sanders.A kako bi dobila savet, opisala je celu situaciju.

“Zidovi između naših kuća su tanki kao papir, tako da sam već po zvucima koji su se čuli iz njihovog kreveta, znala da su zadovoljni u krevetu”, kaže ova žena i dodaje da svo četvoro imaju oko 50 godina.

“Kada sam upoznala supruga, u dvadesetim godinama, dok sam radila na kruzeru, nismo mogli da skinemo ruke jedno sa drugog. Ali, vremena se menjaju. Pored dvoje dece, tri selidbe i kuće koje su uvek bile pune porodica, imamo sreće ako imamo intimni odnos jednom nedeljno. Tokom lokdauna, moj suprug se dosta ugojio i to je uticalo na njegovo zdravlje i na naš intimni život. Ako uspe da postigne erekciju, što je retko, traje samo nekoliko minuta”, priča ogorčeno žena.

“Nekako sam prihvatila činjenicu da fizička strana naše veze propada, ali kada slušam komšije noćima, nedostaje mi intimnost koju smo nekada imali”, kaže.

“Pre nekoliko nedelja sam naletela na suprugu svog komšije u garden centru. Dogovorile smo se da odemo na kafu, a onda smo se dotakle i toga da su zidovi užasno tanki. Dobro smo se ismejale. Hvalila se “talentom” svog muža, ali kada sam joj ispričala koliko je moj intimni život razočaravajuć, iskreno se uznemirila zbog mene. Dok smo išle nazad ka kući, promrmljala je: “Želim da ga doživiš. Obećavam da nećeš zažaliti.” Ostala sam bez teksta. Prvo sam mislila da je to krajnje bezobrazna ideja, ali kako dani prolaze, počinjem da želim njegov dodir. Mogla bih to da uradim jednom, a moj muž ne bi morao da sazna. Da li je ovo samo loša ideja?”, zapitala se ova žena.

“Da. I mislim da to ne moram ja da vam potvrdim. Ovakve stvari se uvek saznaju, a kako živite vrata do vrata, šanse su još veće. I ko kaže da biste bili u stanju da stanete nakon jedne večeri? Najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate sa suprugom. Objasnite mu da niste zadovoljni i predložite mu da poseti doktora zbog problema sa erekcijom, kako bi proverili da ne postoji neki dublji razlog za to. Podržite ga u tome da izgubi kilograme – vežbajte zajedno i, kao par, birajte zdravu hranu”, odgovorila je Deidre.

IZVOR>ESPRESO.CO

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page