UHVATIO SAM ŽENU GOLU SA SINOM NAŠIH KOMŠIJA: ON JE 17 GODINA MLAĐI OD NJE, A SAD IMAM DILEMU!

By admin jul18,2023
Podelite s Prijateljima

Uhvatio sam svoju suprugu kako ima intimne odnose sa sinom naših komšija.Ja sam muškarac od 38 godina, a moja žena ima 36 godina. U braku smo dvije godine, ali živimo zajedno pet godina.

Naše komšije su u pedesetima i dobro se slažemo. Njihov sin ima 19 godina i uvijek je bio tih, jedva da sam ga primjećivao – napisao je jedan muškarac za The Sun tražeći savjet terapeutkinje.

Studirao je računarstvo pa je, kad je njegova žena imala problema s laptopom, predložio da ga zamoli da ga pogleda. Došla je kući nakon pola sata i rekla da mu je ostavila laptop.

Sljedeće nedjelje ju je nazvao i ona je otišla da ga preuzme. Vratila se rekavši da on još ima posla i iako je izgledala malo zbunjeno, nije razmišljao o tome.

Tri noći kasnije, moja žena je ponovo dobila poruku od tog momka. Roditelji su mu bili na odmoru. Komšija me je zamolio da pripazim na kuću dok njih nema, pa kad se žena nije vratila nakon sat vremena, svratio sam samo da proverim da li je sve u redu. Ušao sam kroz njihova dvorišna vrata. Bacio sam pogled u dnevni boravak i ugledao svoju ženu kako sjedi na njemu. Užasnut, vratio sam se kući i sjeo za kuhinjski sto s glavom u rukama. Afera je sada gotova. Pokušavamo našu vezu da vratimo na pravi put, ali kako mogu da joj vjerujem? Potpuno me je ponizila – nastavio je.
Ako želite da se oporavite od ove izdaje, trebaće neko vrijeme. Nemojte potcijeniti koliki je šok bio pronaći svoju ženu s ovim dečkom. Ponovo razgovarajte s njom. Recite da je volite, ali želite da saznate zašto ju je neko drugi toliko privukao. Pitajte je šta ona osjeća o vašem zajedničkom životu i intimnom zivotu  životu, te da li je ispunjen i zabavan. Ako oboje želite da popravite svoj brak, ona će morati da se potrudi da ponovo stekne povjerenje i oboje morate da budete iskreni u pogledu promjena koje su vam potrebne – odgovorila mu je terapeutkinja Deidre.

IZVOR:HAYAT.BA

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page