“NISAM VEROVALA DA ĆE NJU DA OŽENI” Majka Novaka Đokovića prvi put progovorila o braku svog sina i Jelene

 Sa tim se nikako ne slažem i ne podržavam – otkrila je majka tenisera.

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković trenutno boravi sa porodicom u Crnoj Gori, a kada ne trenira sa svojim timom, Nole vreme provodi na plaži i koncertima velikih zvezda gde se zabavlja sa suprugom Jelenom, ali i braćom Đorđem i Markom.

Novakovi roditelji Dijana i Srđan od samog početka su njegova najveća podrška i prate ga u stopu, a kada je reč o odnosu njegove majke i supruge, Jelena je u nekoliko navrata javno stavila do znanja koliko poštuje svoju svekrvu.

Nakon velike Đokovićeve pobede na “Australian Open-u”, Jelena je na svom storiju podelila Dijaninu fotografiju uz reči “majka”

S druge strane, Noletova majka Dijana je svojevremeno u emisiji “Dok anđeli spavaju” govorila o Jeleni i iznenadila sve kada je priznala da nije mislila da će njen sin oženiti baš Jelenu, kao i to da se ona i njen suprug Srđan ne slažu u svemu što se tiče vaspitanju njihovih unuka, ali da se ne mešaju.

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Dijana.

 

Srđan i Dijana Đoković

Srđan i Dijana Đoković
Foto: MN Press

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske” – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji “Dok anđeli spavaju”, a onda prokomentarisala vezu Novaka i Jelene.

 

Jelena Đoković, Novak Đoković

Jelena Đoković, Novak Đoković
Foto: Profimedia

– Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari – otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page