ONI STVARNO NEMAJU SRAMA Ministarstvo spoljnih poslova tzv. Kosova napalo Novaka Đokovića

Ni manje, ni više, oni su se direktno objavili proizvođaču sportske opreme “Lakost”, koji je upravo i Noletov sponzor.

Nema kraja šiptarskom ludilu! Zbog objave Novaka Đokovića na Instagram profilu, na kojoj se vide građani ispred Hrama Svetog Save dok odaju počast ubijenim Srbima na Kosovu i Metohiji, mnogi su se obrušili na našeg asa. Fotografija na kojoj se vidi poruka “Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli” očigledno je opasno zasmetala bolesnim mozgovima, koji su sada otišli korak dalje!

Posle niza uvreda koje su stigle od Šiptara, ali i medija u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, večeras se na zvaničnom Tviter nalogu oglasilo i Ministarstvo spoljnih poslova lažne države Kosovo. Ni manje, ni više, oni su se direktno objavili proizvođaču sportske opreme “Lakost”, koji je upravo i Noletov sponzor.

U poruci traže od čuvenog francuskog brenda da raskine ugovor i prekine svaku saradnju sa Noletom, zato što je on navodno “veličao terorizam i ubistvo kosovskog policajca Afrima Bunjakua”.

– Lakost, Afrim Bunjaku je bio muž, otac i predani sluga svojoj zemlji i njenim građanima. On je ubijen u gnusnom terorističkom napadu, koji su osudile Sjedinjene Američke Države i Evropska unija. Osoba koju sponzorišete, Đoković, upravo je proslavio te teroriste pred svojih 13,9 miliona pratilaca – navodi se u poruci Ministarstva spoljnih poslova lažne države Kosovo na Tviteru.

IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page