Prezgodne Ruskinje preko interneta traže supruga

Podelite s Prijateljima

Takva praksa u državama iz istočnog dijela Europe nije ništa novo, a većinu tih cura na taj su čin naveli snovi o nekom boljem svijetu i životu. Biste li ženili koju od njih?

Naravno, valjda imati na umu da nije sve baš tako jednostavno i da je u tom svijetu puno prevaranata, pa odlučite li se ikad na takvu internetsku romansu, pripazite na džep.

Često se događa da ‘ljubavi” iznenada počnu tražiti novce, a izgovora za to  nađu koliko hoćete. Najčešće nemaju za putovnice, vize ili iznenada obole, pa nakon što im uplatite traženi iznos, više se nikada ne jave.

Ipak, među izabranim slikama je zasigurno i pravih ‘udavača’, pa nakon što pogledate galeriju, napišite u komentarima biste li se upustili u takvu pustolovinu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

PROFIL

IZVOR:24SATA.HR

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “Prezgodne Ruskinje preko interneta traže supruga”
  1. Nek se javi neka cura samo za brak, nisam ozenjen i nemam decu, koja zeli brak nek mi pishe, ne pijem alkohola, imam sve shto je potrebno za zivot, imam EU papirima, mozemo zivjeti gde hoce u Evropu, moze da se javu balkanke, Ruskinje i nema veze odaklee, javise na telefona na WuhatsApp il na Viber, +38976209950

  2. Vojni umirovljenik , samac , nepusim , nepijem , kuca trazim zenu za brak avanture me ne zanimaju , rastavljen dvoje djece od 3,5 i 9,5 godina sa majkom su, zivim u Osijeku telefon 00385912126000

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page