RUSKE UDAVAČE OČAJNIČKI ŽELE DA SE UDAJU ZA SRBE: “On je gazda, ume da tresne pesnicom o sto, njegova reč je ZAKON”

By admin jan1,2024
Podelite s Prijateljima

Nekada su Ruskinje izjavljivale da su najpoželjnije neženje bili muškarci koji dolaze iz bogatih i razvijenih zapadnih zemalja a sada su Srbi

Još od vremena kada su bili momci i od prvog susreta sa svetom odraslih, Srbi su maštali o nečemu posebnom – o prelepim Ruskinjama. U njihovim maštarijama, ta žena je uvek bila vitka, sa plavom kosom i sa plavim očima. Za mnoge muškarce, ta kombinacija je oličenje savršenstva, ideal kojem teže. Ono što možda nije opšte poznato je da ova fascinacija nije jednosmerna. Ruskinje takođe gaje poseban interes za Srbe. Zašto? Jer, kako same kažu, Srbi su mačo muškarci koji znaju kako da tresnu šakom o sto i pokažu svoju hrabrost i snagu.

U poslednje vreme, sve je učestalije sklapanje brakova između muškaraca iz Srbije i žena iz Rusije. Ovaj trend nije slučajan. Postoje čitave “provodadžijske” agencije koje pomažu da se ove veze ostvare. Za žene iz Rusije koje su u dobu između 29 i 35 godina, ključni kriterijumi pri izboru partnera su da bude situiran, finansijski stabilan i da ima manje od 50 godina. Ova želja za sigurnošću i stabilnošću pokreće ih da tragaju za partnerstvom izvan granica svoje zemlje.

Ova veza između Srba i Rusa nije samo puka slučajnost. Kulturološke sličnosti i razumevanje koje proizilaze iz zajedničke istorije Balkana i Rusije često olakšavaju komunikaciju i međusobno razumevanje. Oba naroda dele određene vrednosti i tradicije koje često igraju ključnu ulogu u izgradnji stabilnih i srećnih porodica.

Pa, ako se uzme u obzir finansijski status Nemca, Italijana ili Francuza, nameće se pitanje kakve su tu šanse prosečnom Srbinu. Ipak, reklo bi se — velike! Najveća prednost Srba u odnosu na ostale nacije je pravoslavna vera, slovensko poreklo, bliskost jezika i kulture… A mnogim Ruskinjama je upravo to presudno. Ruskinje vide Srbe kao lepe, zgodne, stasite i temperamentne muškarce, čvrstog karaktera, pomalo grube, tradicionaliste, dobre ljubavnike, pouzdane partnere i dobre očeve. Osim toga, Srbi su otvoreni, srdačni, darežljivi… Duhoviti su, šarmantni, zabavni… Opisuju ih i kao vredne, sposobne i dobre domaćine, koji u kući vode glavnu reč.

“On je gazda u kući, a njegova reč je zakon… Ume i da tresne pesnicom o sto, ali mu je porodica svetinja”, pišu na forumima iskusne srpske snajke ruskog porekla.

“Bila sam u braku sa Srbinom sedam godina. Mogu da kažem da su Srbi generalno veoma temperamentni, previše emotivni, razmaženi i ljubomorni. Stalno morate da dokazujete da ste dobra supruga, majka, ljubavnica, a za uzvrat ne dobijate isto to, oni ne brinu čak ni o svom izgledu. Srbi su samo na početku slatkorečivi i zaljubljivi, posle postaju neverni i švrljaju, gotovo svi. Ali, najgore od svega je povezanost sa majkama, koja svakome pravi probleme. To nisam znala dok se nisam udala, ali onda sam videla do koje mere to pravi problem” rekla je Anastasija Ransikaja iz Vladivostoka.

Iz agencije su objasnili da je normalno da ima i negativnih iskustava, ali da je mnogo veći procenat onih pozitivnih koji su pronašli svoju srodnu dušu, ali da je devojkama generalno čudno da muškarci budu vezani za majke, da u sebi imaju tako izražena osećanja koja mogu biti i dobra, i loša, ali da zbog toga dobijaju mnogo više posvećenosti i pažnje.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page