RUSKINJA SE UDALA ZA CRNOGORCA I SADA ZIVI NA CETINJU: Marina cepa drva i sekiru koristi u bikiniju

By romansa.info jun5,2024
Podelite s Prijateljima

Zgodna Ruskinja privukla je pažnju na društvenim mrežama
Ruskinja Marina Dovgal Simović iz Kazahstana ima 36 godina i troje dece. Ona se iz Kazahstana preselila na Cetinje, udala se i tamo živi poslednjih 10 godina.

Ona je našla veoma dobar način da privuče pažnju na sebe tako što objavljuje vrele fotografije na svom Instagram profilu svojih treninga, ali i kućnih poslova koje obavlja. Ono što je zanimljivo jeste da često u svojim vežbanjima umesto tegova i drugih rekvizita iz teretane koristi sekiru i druge kućne materijale.

Pratioce na mrežama najviše je privukao njen izgled i treninzi kada u prirodi radi vežbe
.Pored svega toga ona je i majka troje dece.Ima 3 dece i izgleda kao bomba, a muškarcima koji joj pišu nepristojne ponude, imala je samo jedno da poruči

Marina Dovgal Simović je prezgodna crnka iz Rusije koja se udala za Crnogorca i već 11 godina živi na Cetinju, a svojim neverovatnim telom zaludela je region.
Ova neodoljiva lepotica bavi se fitnesom, ima 36 godina, troje dece i figuru na kojoj joj mnoge devojke zavide, a muškarci otkidaju.

Marina često objavljuje atraktivne fotografije na Instagramu, a na nekima se vidi kako u bikiniju cepa drva. Muškarci joj redovno šalju poruke, a ona im savetuje da nepristojne ponude zadrže za sebe.

Udata sam 11 godina, imam muža i troje dece! Na svoju stranicu stavljam sve što hoću! Veći deo fotografija je zadnjica ili demonstracija figure. To radim za sebe, zbog motivacije, zbog napretka u fitnesu, a ne da ležim na kauču. Muškarci, ne stavljam slike zadnjice zbog vas, nego za devojke koje želim da motivišem i zanietersujem za sport kako bi poboljšala svoj izgled. Prestanite da predlažete nepristojne stvari i ne šaljite mi svoje dragocene delove tela”, poručila je Marina i dodala da njoj ljubavnik ne treba.

IZVOR:ESSPRESO.CO

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page