SANELA”IMAM 32 GODINE IZ BANJA LUKE SAM ZELIM DRUZENJE I VEZU”

By admin okt30,2023 #ONA TRAZI BRAK
Podelite s Prijateljima

nteresi
Bavljenje sportom omogućuje mi da se održavam u dobroj formi bez dodatnog napora, jer imam dovoljno vremena za treniranje u teretani, zbog čega nemam viška kilograma. Igranje badmintona, trčanje u parku, vožnja bicikla mi daje energiju, osim toga zabavno je i zanimljivo. Sve slobodno vrijeme provodim sa svojim bliskim prijateljima. Šetamo prirodom, gradom, idemo na piknike ili posjećujemo kulturna događanja. Također, volim slikati. Ovo sam počeo raditi jako davno. Imam raznih fotografija, ali posebno volim fotografirati prirodu.

Licni Opis
Ja sam ljubazna, draga, pozitivna, nježna, strastvena, opuštena žena. Vjerujem u romantiku, ali u isto vrijeme znam da je svijet velik i da ljubavnici svojim rukama stvaraju raj.

Tražim
Ako znate što znači “vulkan ljubavi”, onda je ovo o meni! Ali jedna stvar još uvijek nedostaje u mom životu… Vulkanu ljubavi treba Muški vulkan ljubavi da jedno drugo ispunite strašću i vatrom od glave do pete! Sanjam o tome da upoznam muškarca svog života koji će me podržati u teškim trenucima i uvijek znati kako me usrećiti. Provodit ćemo puno vremena zajedno i uživati ​​u tome. Moj voljeni muškarac i ja postat ćemo najbolji prijatelji i ljubavnici jedno drugom. Sanjam o tome da upoznam svoju srodnu dušu, koja bi mogla jednom zauvijek osvojiti moje srce, jer, prije svega, tražim unutarnju ljepotu svog budućeg partnera. Mora biti aktivan, pristojan, pametan, brižan i pažljiv, a ja želim da naša ljubav traje zauvijek!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “SANELA”IMAM 32 GODINE IZ BANJA LUKE SAM ZELIM DRUZENJE I VEZU””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page