nteresi
Bavljenje sportom omogućuje mi da se održavam u dobroj formi bez dodatnog napora, jer imam dovoljno vremena za treniranje u teretani, zbog čega nemam viška kilograma. Igranje badmintona, trčanje u parku, vožnja bicikla mi daje energiju, osim toga zabavno je i zanimljivo. Sve slobodno vrijeme provodim sa svojim bliskim prijateljima. Šetamo prirodom, gradom, idemo na piknike ili posjećujemo kulturna događanja. Također, volim slikati. Ovo sam počeo raditi jako davno. Imam raznih fotografija, ali posebno volim fotografirati prirodu.

Licni Opis
Ja sam ljubazna, draga, pozitivna, nježna, strastvena, opuštena žena. Vjerujem u romantiku, ali u isto vrijeme znam da je svijet velik i da ljubavnici svojim rukama stvaraju raj.

Tražim
Ako znate što znači “vulkan ljubavi”, onda je ovo o meni! Ali jedna stvar još uvijek nedostaje u mom životu… Vulkanu ljubavi treba Muški vulkan ljubavi da jedno drugo ispunite strašću i vatrom od glave do pete! Sanjam o tome da upoznam muškarca svog života koji će me podržati u teškim trenucima i uvijek znati kako me usrećiti. Provodit ćemo puno vremena zajedno i uživati ​​u tome. Moj voljeni muškarac i ja postat ćemo najbolji prijatelji i ljubavnici jedno drugom. Sanjam o tome da upoznam svoju srodnu dušu, koja bi mogla jednom zauvijek osvojiti moje srce, jer, prije svega, tražim unutarnju ljepotu svog budućeg partnera. Mora biti aktivan, pristojan, pametan, brižan i pažljiv, a ja želim da naša ljubav traje zauvijek!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


3 comments:

 1. Zeljko

  30 Oktobra, 2023 at 7:27 pm

  Java se

  Reply
 2. Simon

  31 Oktobra, 2023 at 12:24 am

  Hallo,
  Rado bi podjelio sa vama slobodno vrijeme kako bi vas bolje upoznao.

  Spostovanjem

  Reply
 3. Slavoljub

  31 Oktobra, 2023 at 1:59 pm

  Ćao ja sam iz Banja Luke, javi mi se ako si zainteresovana…066385476…

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa