TAMARA”IMAM 29 GODINA I RAZVEDENA SAM ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE”

Interesi
Ja sam energična i pozitivna osoba! Imam mnogo hobija i interesa koji moj život čine raznolikim i ispunjenim! Puno pažnje posvećujem svom zdravlju, zato mi je trokratni kondicijski trening redovit. Također, sviđa mi se bazen. Volim putovati i po svijetu i po svojoj zemlji! Uživam vidjeti nova mjesta, upoznati ljude, stjecati nova iskustva, uranjati u nove kulture i istraživati ​​ih. Uz to volim čitati, voziti bicikl, plesati, ići u kazališta, izložbe, umjetničke galerije. Volim umjetnost i staru arhitekturu. Moje omiljene razonode su planinarenje, pecanje i roštilj! Volim kuhati.

Self Description
Želim vam reći da u mom karakteru postoje i prednosti i slabosti. Ali, uvijek pokušavam biti svoj! Nikada neću “igrati ulogu” i pokušati vam se činiti boljom nego što stvarno jesam! U svakom slučaju, treba znati da sam ja optimist i da uvijek na svijet gledam pozitivno. Iskreno se nadam da nemam banalan i nezanimljiv opis sebe kakav imaju sve dame…Želim ostati “misterij”! Mislim da je bolje ostati (privremeno) sam. Ali, neću pisati floskule iz želje da se što prije udamo! Mislim da bih radije čekala svog posebnog muškarca, za kojeg će naše poznanstvo biti uspješno! I za koju će naša obitelj postati mala kuća-tvrđava (za nas oboje!). Ja sam “borac” u životu! Navikao sam se boriti za svoju sreću! Spremna sam boriti se za svog čovjeka! Ali nadam se da će biti obostrano! Isto očekujem i od njega. Zapravo, mislim da sam prilično pametna, karizmatična dama, prilično elegantna i slatka! Mislim da sam dobra osoba i nisam nitkov. Želim podijeliti svoju nježnost sa svojim muškarcem. U sebi nosim ženstvenu i osjetljivu energiju koju stvarno želim podijeliti sa svojim budućim suprugom. Ako želite dugu, jaku, toplu, romantičnu i, nadam se, već “posljednju” vezu … u ovom slučaju, siguran sam – sigurno ćemo odgovarati jedno drugom! i stvarno to želim podijeliti sa svojim budućim mužem. Ako želite dugu, jaku, toplu, romantičnu i, nadam se, već “posljednju” vezu … u ovom slučaju, siguran sam – sigurno ćemo odgovarati jedno drugom! i stvarno to želim podijeliti sa svojim budućim mužem. Ako želite dugu, jaku, toplu, romantičnu i, nadam se, već “posljednju” vezu … u ovom slučaju, siguran sam – sigurno ćemo odgovarati jedno drugom!

Tražim
Baš poput mene, mislite li da će život bez ljubavi biti neukusan i nepotpun? Što vam je najvažnije u vezi? Vjerujem da je to poštovanje i, naravno, ljubav jedni prema drugima! Ljudi koji žele “graditi” odnose moraju biti prijatelji, ljubavnici, suputnici. Slažete li se sa mnom? Po mom osobnom mišljenju – nema idealnih veza. Uvijek će biti nesporazuma, nevolja i zamjeranja, ali ljubav (ako je prava) će spasiti ovu vezu bez obzira na sve… Slažete li se sa mnom? Tražite li pouzdanog životnog partnera koji će vas moći okružiti pažnjom i udobnošću, ljubavlju i nježnošću… Bingo! Našao si me! I niste pogriješili! Što očekujem od muškarca? Želim da moj muškarac ima dobar smisao za humor, da bude pozitivan, iskren i ljubazan prema meni! Očekujem poštovanje, brigu, razumijevanje, i podrška od njega! Želim se osjećati zaštićeno! Ako pročitate moje riječi i shvatite da imamo slične poglede, vrijednosti, slične želje i snove. Mislite li da bi nam to pomoglo da razvijemo odnos? Krenimo u akciju! Započnimo nešto zabavno i romantično zajedno? Vjerujem u čuda i čekam svoju pravu ljubav!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page