SKANDAL Kristijan Golubović pokušao da ukrade igračke i pelene: Zaustavilo ga obezbeđenje, svedok sve ispričao

By admin aug7,2023
Podelite s Prijateljima

Bivši robijaš Kristijan Golubović navodno je pre nekoliko dana pokušao da ukrade dve dečje igračke i pakovanje pelena.U trenutku kada je pokušao da napusti radnju na Vračaru sa ukradenim stvarima, Golubovića je zaustavilo obezbeđenje.

Član obezbeđenja ga je zamolio da plati sve što je uzeo iz prodavnice, a Golubović je posramljen otišao do kase i platio račun.

– Kristijan u taj supermarket često dolazi jer verovatno i živi tu negde u blizini. Ja ga ne bih ni primetio da se u blizini kasa odjednom nije pojavilo nekoliko osoba iz sekjuritija. Koliko sam uspeo da primetim, problem je nastao jer je pokušao da ukrade dva dečja autića i pelene. Pokušao je da izađe iz prodavnice, a da to ne plati. Tu su ga odmah opkolili ti momci i sigurno su ga i prepoznali, jer su ga više puta oslovili po imenu. Rekli su mu da plati to što je uzeo, jer će u suprotnom biti prinuđeni da pozovu policiju. On je pokušao da izvrda i okrene na šalu. Bilo je baš neprijatno. Ljudi su počeli glasno da komentarišu, a neki i da se smeju. Verovatno je tu scenu neko snimio i telefonom. Kad je video da ne može da se izvuče a da ne plati, gunđajući, posramljen je otišao do kase i platio ceh. Neviđeni blam – poručio je svedok.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

FOTO: A. J. / RAS SRBIJA

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Ovim povodom se oglasila i prodavačica.

– Tačno je sve, taj dan sam bila u smeni i sve videla. Užas. Mada, Kristijanu to nije prvi put. Negde sam već čitala i da je krao parfeme po drogerijama. Kad to rade poznate ličnosti, šta tek da očekujemo od običnog sveta koji jedva sastavlja kraj sa krajem. Dno dna – poručila je prodavačica.

IZVOR:(Kurir)

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page