Slavica, 42 godine: ”Suprug je u Americi pa tražim malo muskog drustva”

LIK
Uvijek se trudim voditi zdrav način života. Iskreno vjerujem da godine nisu bitne. U bilo kojem razdoblju života osoba može započeti nove stvari i novi život. Oduvijek sam bila puna energije i svakim danom pokušavam se poboljšati. Samohrana sam majka malog sina i sanjam o dobroj obitelji.

INTERESI
Želila bih krenuti od svog radnog mjesta. Već duže vrijeme radim na strojnom kaznenom prostoru, ne mogu reći da je ovo jako zabavan posao, ali mislim da je svaki posao vrijedan. Imam puno slobodnog vremena da naučim nešto novo na internetu. Volim pronalaziti nova znanja i razgovarati s novim ljudima. Mislim da je ovaj svijet nevjerojatan i da ga ne možete istražiti u jednom danu. Znam jedno savršeno mjesto koje želim vidjeti, ovo je Shri Lanka, nisam sigurna da ovo mjesto ispravno zamišljam, ali sanjam vidjeti sklonište za slonove Pinnawela, ovo bi mjesto moglo biti nevjerojatno.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Radije govorim sve iskreno i kako se osjećam jer sam ono što jesam i ne želim se skrivati. Isto želim i od svog muškarca, ako mu se neki ne sviđaju voljela bih znati o tome, a ne pitati milijun puta i razmišljati o tome što ga muči. Tražim lake i ugodne veze, meni je jako bitno moje raspoloženje i raspoloženje mog partnera. U ovom životu uvijek nađemo neke neugodne, ali par bi trebao biti jak i dati sve od sebe da bude sretan. Želim da moj muškarac puno priča sa mnom, priča o željama i o čemu ćemo sanjati. Mislim da je komunikacija ključ uspjeha. Ali isto tako sanjam da ćemo se jednog dana probuditi u našoj kući zajedno napraviti doručak i cijelo vrijeme provoditi samo zajedno, igrajući neke društvene igre, komunikaciju i ponijeti sa mnom čaj u sjenici. Ovo je način na koji želim imati odnos. Volim kad muškarac zna kuhati, ali mislim da bi žena trebala kuhati jer žena zna najbolji način. Prilično sam dobar u kuhanju i želim da vam se sviđa. Ali voljela bih ponekad kuhati zajedno jer je to nešto najromantičnije što znam. Ako ste moj budući par i čitate ovo, samo znajte da je ključ mog srca jednostavan, samo da budete takvi kao vi i budite iskreni prema meni, pokažite mi da me volite i ja ću vam to vratiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

One thought on “Slavica, 42 godine: ”Suprug je u Americi pa tražim malo muskog drustva”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Romansa

You cannot copy content of this page