SLAVICA”OSTAVLJENA SAM I TUŽNA ŽELIM ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA DODAJTE ME”

LIK
Jeste li ikada sreli najekscentričniju i nepredvidivu damu? valjda sam ja. Sjajnog izgleda i netipičnog načina razmišljanja kao za plavušu =) Ja sam vrlo životna žena koja voli život. Imam puno neiskorištene ljubavi s kojom želim podijeliti sa svojim budućim voljenim mužem. Važno mi je ne samo uzeti, već i dati. “Što više dajete svoje topline, pažnje, ljubavi, to više dobivate.” Nemam, za sada, univerzalnu formulu, niti jasan recept kako biti sretan i tako svoju voljenu osobu učiniti istim. Namjeravam stvoriti što ugodniju toplu atmosferu u našoj vezi i u našem domu u budućnosti. Nisam spremna biti samo domaćica, koja će se brinuti samo za kućne nevolje. Ja sam ambiciozna i svrhovito moderna žena.Prije svega, želila bih vam se ljubazno zahvaliti što ste sada pročitali ove riječi, jer se ne trude svi čitati, vjerujući da je fotografija dovoljan razlog za poznanstvo Ovdje i sada sam žena s osobnom slobodom i slobodom izbora, a ja želim tu slobodu zamijeniti za nešto, po mom mišljenju, vrijednije. U svakoj teškoj životnoj situaciji ostajem optimist. Vjerujem u ljude i da ću ovdje upoznati vrijednu osobu kojoj treba ljubav i podrška. Čovjeku kojeg volim dat ću svu svoju brigu i nježnost. Hajde da se upoznamo!

INTERESI
Zanima me suvremena umjetnost, arthouse world cinema. Također, često obraćam pažnju na novitete modne industrije industrije. U slobodno vrijeme čitam filozofsku i psihološku literaturu. Vodim aktivan društveni život.Želim pronaći ozbiljnog mladića snažnog karaktera, koji je siguran u sebe, koji zna cijeniti, poštovati i voljeti ženu. Onaj koji je u stanju najobičniji dan pretvoriti u praznik. Nakon što sam upoznala svog posebnog muškarca, htjela bih stvoriti takav odnos da se uvijek razumijem bez riječi.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim okušati sreću i pronaći svoju polovicu prijatelja. Za mene je ovo novi korak u pronalaženju voljene osobe, ali ću barem dobiti neprocjenjivo iskustvo. To je nova usluga za mene, ali pretpostavljam da će otvoriti dobru priliku da nađemo muškarca koji će savršeno odgovarati jedno drugom. Što se tiče muškarca iz mojih snova, želim pronaći muškarca bliskog duhom, karakterom, pogledom i temperamentom. Dobar smisao za humor i iskrena velikodušnost, brižnost, glavne su karakteristike mog izabranika. Voljela bih da bude ozbiljan, odgovoran i ljubazan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page