BUDIMIRKA”MUŽ ME OSTAVIO I ŽELIM DRUŽENJE I SUSRET JAVITE MI SE”

LIK
Moji bliski ljudi mogu vam reći da sam jako ženstvena, prava nježna i draga žena! Imam dobar smisao za humor i uvijek se vidi osmijeh na mom licu! Ja sam vesela i druželjubiva. Lagana sam, ali na poslu vrlo odgovorna! I pametno! Nadam se da se nećete razočarati kada me bolje upoznate, jer vam imam puno toga za reći o sebi i svom životu, planovima i snovima za budućnost! Ja sam mlada aktivna žena koja želi biti jako sretna i za sreću spremna sam učiniti puno! Nemam čarobni tepih, ali vjerujem u magiju! A ljubav je povezana i s magijom!

INTERESI
Svoje slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom, kad sunce jako sja, uvijek se osjećam tako pozitivno! Putovanja su jedan od mojih najvećih hobija; Obožavam putovati i bit će mi drago puno putovati sa svojim budućim muškarcem! Naš svijet je tako velik i strašan i mislim da je zanimljivije vidjeti njegovu ljepotu zajedno! Ne mogu živjeti bez sporta, idem u teretanu, volim fitness i aerobik, volim biciklizam! Duge zimske večeri radije provodim kod kuće, volim čitati, gledati zanimljive filmove ili jednostavno kuhati nešto ukusno! Imam mnogo drugih talenata i s vremenom ćete saznati više o mojim najboljim stranama!Volim trčati ujutro i stalno se održavati u formi! Volim šetati parkom i uživati ​​na svježem zraku. Vikendom idem na klizanje, to me vrati u djetinjstvo, i podari mi dobro raspoloženje za ostatak dana 🙂 Jako volim putovanja, volim otkrivati ​​nešto novo, to je moja slabost

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nadam se da ću upoznati čovjeka koji će biti odgovoran, aktivan u životu, s obiteljskim vrijednostima, čovjeka koji može biti romantičan! Ako ste sportski, možemo se zajedno baviti sportom! Mislim da zajednički hobiji čine par samo jačim i bližim! Poštivat ćeš me i voljeti! Znate kako usrećiti pravu ženu! Nije me teško usrećiti, ali prvo ćete morati pronaći ključ mog nježnog i dobrog srca! Imam dobar smisao za humor i volio bih se puno nasmijati i smijati s vama!Više volim kod muškaraca sposobnost da iskreno vole i daju samo dobre emocije! Što se mene tiče, ovo je najvažnije, ako osoba zna voljeti, onda nikakve prepreke i poteškoće u odnosima ne mogu zaustaviti vezu! Iskrenost i iskrenost, samopouzdanje i želja da svaki dan viđate svoju srodnu dušu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page