JECA”MLADA UDOVICA ŽELI PRONAĆI SAGOVORNIKA I PRIJATELJA JAVITE SE”

LIK
Imam vrlo pozitivan stav prema životu i nikad ne gubim duhove. Probleme smatram još jednim korakom na putu do uspjeha. Prilično sam ljubazna i puna razumijevanja osoba, uvijek spremna pomoći svojim najdražima i postati im podrška u teškim trenucima. Trudim se da se više smiješim i davati pozitivu drugima, jer danas je toga tako malo. Najviše od svega cijenim iskrenost i dobrotu kod ljudi.Ja sam neobična cura, odmah ću ti reći) Nisam mirna luka sa mnom bit ćeš kao na toboganu, održavat ću te u tonu i osjetit ćeš okus života, Ispunit ću ti život svim mogućim bojama) poverte ja sam cura s iznenađenjem i imam te čime iznenaditi) ja sam djevojka velikog srca, vrlo strastvena i emotivna! Jak sam karaktera, hrabar sam i odlučan. Imam dva visoka obrazovanja i još jedno nezavršeno, volim studirati i jako sam vrijedna, uvijek se oslanjam samo na svoju snagu. Stvarno vam želim reći o sebi, ali ovdje moja priča neće stati, predlažem da odemo u sobu za razgovor)

INTERESI
Najviše volim zimske sportove kao što su: klizanje, skijanje, snowboard. Volim ići na odmor u zimovališta. Ispijanje kuhanog vina, buljenje u zvijezde i čitanje dobrog romana savršen je način da provedete večer. Puno razgovaram sa svojom obitelji i prijateljima, jer mi je to najvažnije. Vodim aktivan stil života i stalno učim nešto novo.Nemam muškarca iz snova, vjerujem da se sve događa neočekivano, samo osjećaš da je ovo tvoj čovjek i sve, sve se to događa u jednom trenutku! Vjerujem u kemiju među ljudima, privlačnost je ono što tražim Naravno, želim da moj muškarac voli aktivan odmor, čita knjige, mogao bi podržati zanimljiv razgovor) Ako me voli onda će biti vjeran i ljubazan) tako da je najvažniji kriterij iskra između nas, nasa snaga medjusobnog privlačenja koja se ili ima ili ne

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Za mene je najvažnije da je moj muškarac najbolji za mene i da me voli takvu kakva jesam. Želim upoznati dostojnu osobu za stvaranje obitelji. Čovjek sa smislom za humor, šarmantan, s aktivnim životnim stilom. Jako je važno da moj muškarac poštuje svoju ženu i želi joj postati bolji. Ne želim prolazne spletke i ciljam na ozbiljnu vezu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page