TAMARA”ŽELIM RAZMJENU SLIKA I DRUŽENJE DODAJTE ME”

LIK
Ja sam mlada, vesela, svrsishodna i vesela djevojka. Volim svaki dan svog života, uživam u svakom trenutku koji se dogodi u mom životu. Uvijek si postavljam ciljeve i ciljeve i ustrajno radim sve da ostvarim svoje ciljeve. Energičnog sam karaktera od djetinjstva. Ne volim raditi dosadne monotone stvari. Za mene je život pokret. to je razvoj i osobni rast. Svaki novi dan za mene znači nove prilike, nove ciljeve i nova postignuća. Zato sam odlučila koristiti usluge upoznavanja i registrirala se na ovoj stranici. Moj cilj je pronaći svoju ljubav, svoju srodnu dušu, svog muškarca i s njim podijeliti svoju sudbinu.Gledajući moje godine, možda mislite da sam premlad. Da, jesam, ali ovo su samo moje godine, moj unutarnji svijet je totalno drugačiji. Ja sam zreo, znam što želim od ovog života, odgovoran sam a ujedno vrlo pozitivna i vesela osoba. Jako sam ljubazna, volim pomagati drugima i zato sam odabrala plemenito zanimanje, to je zanimanje medicinske sestre.
Imam mnogo interesa i ne volim sjediti na jednom mjestu. Volim skijati, klizati, igrati tenis, plivati. I voljela bih sve podijeliti sa svojom posebnom osobom i uživati ​​u ovom zajedničkom životu.
Tko zna, možda ste to vi, koji čitate ove informacije o meni. Jesi li ti to za mene?

INTERESI
Moj najveći hobi je fotografija. Kroz objektiv kamere možete vidjeti prava lica, ljudske emocije, život životinja i pogledati u dubine svijeta oko nas. Šetajući parkom, ulicom ili trgom, promatrajući prolaznike, možete vidjeti kako se raduju i smiju, tužni i razmišljaju o nečemu, brinu ili plaču. Samo izvadim fotoaparat i slikam. Gledajući fotografije, iznenadim se koliko su njihove emocije stvarne, prirodne. Osim toga, u slobodno vrijeme volim slušati glazbu, šetati parkom s prijateljima, putovati na nova mjesta.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svaka djevojka iz Ukrajine ima svoj ideal muškarca. Meni osobno je bitno da je odabranik pravi muškarac. Mora biti jak, pouzdan, kako biste se uvijek mogli osloniti na njega, a u isto vrijeme nježan i ljubazan. Želim da moj životni partner, moj voljeni muškarac bude životni partner, da bude pametan i pažljiv prema meni. Želim da moj muškarac bude zanimljiv sagovornik i da s njim možemo razgovarati o svemu na svijetu, a ponekad samo šutjeti, gledati se u oči i uživati ​​u trenutku. Ovo ja zovem harmonijom. Što za vas znači harmonija?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page