Snajka, pristojno je reći bar DOBAR DAN: HAOS između Srđana i Jelene Đoković u Noletovoj loži, izrazi lica sve govore! Pogledajte fotke

Jelena i Srđan Đoković često su protekle decenije kao svekar i snaja bili tema medija.

Spekulisalo se da Jelena nije u dobrim odnosima sa roditeljima svoga supruga, da im protivureči i ne dozvoljava da joj se mešaju u brak.
Takođe se nagađalo da Srđan kao glava porodice insistira da ima glavnu reč, te da je Novak neosporno konstatno između dve vatre.

Kakav odnos zaista gaje Jelena i Srđan Đoković vole li se, poštuju li jedno drugo ili su medijske prepostavke o lošoj komunikaciji istinite sve se to krije iza četiri zida porodice tenisera i za sada se čini da se o toj temi niko od njih neće izjašnjavati.O ljubavi, tačnije mržnji najpoznatijeg srpskog svekra i snaje javnost može zaključiti samo na osnovu fotografija koje fotoreporteri uspevaju da Supruga najpoznatijeg tenisera sve vreme se osmehivala svekru, dok je on ponosno posmatrao teren. na turnirima.

Slike sa Vimbldona u trenutnom su fokusu medija a na njima su Jelena i Srđan Đoković zajedno u kadru i loži.Svekar i snaja došli su da podrže, on sina, ona muža a po Jeleninom osmehu reklo bi se da loše energije među njima nema.

IZVOR:STORY.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page