“ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA SAM PROMENILA ŽIVOT” Jovana Jeremić otkrila kako je teniser uticao na nju: Uvek sam volela USPEŠNE I MOĆNE

Podelite s Prijateljima

Voditeljka Jovana Jeremić neretko stavlja do znanja koliko je uspešna u svom poslu, a sada je otkrila da joj je Novak Đoković bio uzor.

Naime, voditeljka je posetila prostoriju u kojoj se nalaze sve nagrade koje je slavni teniser osvajao tokom godina, te poslala snažnu poruku.

– Trofej soba – jedina soba na svetu u kojoj su trofeji koje je osvojio Novak Đoković. Čovek zbog kog sam odlučila da promenim svoj život i uzmem ono što mi pripada. Ništa nije nemoguće kada želiš iz duše i radiš na sebi – napisala je Jovana.
– Novakov uspeh je meni bio podsticaj da u svojoj profesiji budem Novak. Uvek sam volela uspešne i moćne u svojim profesijama jer mi Srbi moramo prestati da pravdamo lične neuspehe – zaključila je Jeremićeva.

Podsetimo, Jovana je istakla da smatra da ima telo poput osamnaestogodišnjakinje, ali i otkrila svoje ciljeve kada je reč o njenoj figuri.
Danas je postignut još jedan lični cilj – 54 kilograma. Viscelarne masti (unutrašnje masti oko organa) -1, kao da sam fitnes trener ili takmičar. Masti – 17.8. Telo mi je starosti 18 godina – napisala je voditeljka, koja je nedavno govorila i o tome kako vodi računa o svom telu:

– Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu – istakla je voditeljka, koja kaže da je muškarcima oduvek bila izazovna.

IZVOR>kurir.rs/blic

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page