ŠTA RADE NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ KADA MISLE DA IH NIKO NE GLEDA: Intimni video koji je zapalio društvene mreže

By admin feb19,2024
Podelite s Prijateljima

Novak i Jelena Đoković zajedno su od srednje škole, a uprkos tome zaljubljeni su kao prvog dana.

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, Novak i Jelena Đoković, već 8 godina uživaju u skladnom braku, a zajedno su više od 17.

Iako su vezu započeli još u srednjoj školi, reklo bi se da su Novak i Jelena zaljubljeni kao prvog dana. Tome u prilog ide i video koji je Jelena podelila na svom Instagramu, ne krijući koliko uživa u društvu svog supruga.

Ona je na poseban način želela da čestita Novaku, na još jednim istorijskom uspehu.

“Ponosno slavimo ovu Novakovu tenisku ljubavnu aferu o kojoj bruji ceo svet – i žena se ne ljuti. Novak je najbolji teniser sveta najduže u istoriji tenisa”, stoji u opisu videa, na kome Novak i Jelena zaljubljeno plešu, razmenjujući nežne poglede.

Komentari podrške i čestitke samo su se nizali, a više je i nego očigledno da su zaljubljeni kao prvog dana.

Kako su se zapravo zavoleli Novak i Jelena?

Njihova ljubavna priča seže u leto davne 2005. godine, kada su bili tinejdžeri.

Kad su se upoznali, tada 17-godišnji Novak Đoković doneo je odluku da se profesionalno bavi tenisom, a tu godinu bio je 78. teniser na ATP listi.

Jelena Ristić od Noleta starija 11 meseci, takođe se bavila sportom, tačnije atletikom. Sudbonosni susret desio se u većem društvu. Upravo su zahvaljujući sportu započeli razgovor, shvativši da imaju puno zajedničkih tema.

Ljudi koji su pristustvovali njihovom upoznavanju, okarakterisirali su ga kao ljubav na prvi pogled.

– Ona je za mene nešto posebno, ona je moja srodna duša – rekao je nebrojeno puta Novak Đoković.

– Na prvi pogled me je osvojila osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim.

Međutim, kako je njihova veza napredovala, javljali su i prvi problemi. Naime, zbog brojnih obaveza Jelena i Novak nisu bili u mogućnosti da se viđaju koliko žele jer nisu imali toliko novca da mogu u bilo kom trenutku sesti u avion i otputovati jedno drugom u zagrljaj.

– Naša viđanja bila su naučna fantastika. Bila sam studentkinja koja je finansijski jedva otišla da studira u inostranstvo, a on je bio teniser koji isto tako nije imao novca da finansira skup put. Avioni su za nas bili svemirske letelice, nismo to mogli da priuštimo – prisetila se jednom prilikom Jelena Đoković početaka njihove romanse.

Tada je upisala studije u Milanu, zbog čega se i preselila u Italiju.

Novak i Jelena prevazišli us sve prepreke u ljubavi
Novak i Jelena prevazišli us sve prepreke u ljubavi foto: Profimedia

Kako bi skupila novac, Jelena je čak radila u kladionici, ali i kao promoterka raznih brendova i događaja, sve kako bi rasteretila roditelje od finansiranja njenog studiranja u Milanu, ali i da zaradi džeparac.

Sve do njene diplome par je održavao vezu na daljinu, a onda mu se konačno pridružila na brojnim turnirima širom sveta i bila najglasnija i najvernija podrška s tribina.

Njihova romansa našla se na prekretnici, pa su morali da odluče šta će dalje. Razgovarajući o zajedničkom životu doneli su odluku se Jelena preseli u Monako, koji je njihova porodična baza.

Jelena i Novak su 8 godina u braku
Jelena i Novak su 8 godina u braku foto: NDF

Jelena se tada zaposlila u službi ljudskih resursa u jednoj naftnoj kompaniji.

Ipak, nakon godinu dana shvatili su da im takav način života ne pruža sreću – Jelena je radila po ceo dan, a Nole stalno bio po raznim turnirima.

Nakon dugog razgovora prelomili su da ona postane direktorka Fondacije Novak Đoković, kroz koju je organizovala brojne humanitarne akcije, ali i bila u svakom trenutku uz Novaka na turnirima.

Novak i Jelena zaljubili su se na prvi pogled
Novak i Jelena zaljubili su se na prvi pogled foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

– Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kad sam slobodna i kad mogu da mu se posvetim. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla na iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje.

Pre samog venčanja, koje je bilo zakazano za leto 2014, podelili su još jednu srećnu vest – 24. aprila 2014. Novak je na Tviteru objavio da je Jelena trudna. Kako je rekao, iako su planirali trudnoću, nisu se opterećivali time da ona mora što pre da se desi.

Venčali su se 10. jula na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a svet je pratio velikim interesovanjem svadbenu ceremoniju. Četiri meseca nakon venčanja, 21. oktobra 2014, Jelena se porodila u Monte Karlu i na svet donela sina Stefana. Tri godine kasnije, rodila se i devojčica Tara. 2. septembra 2017. godine.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page