To znači da se dečaku sviđa devojčica”: Novak i Ana se postideli na pitanje o ljubavi, nisu hteli da odgovore

Podelite s Prijateljima
Jedno od retkih zajedničkih gostovanja koje su zajedno imali Novak Đoković i Ana Ivanović dogodilo se 2013. godine u Madridu. Kako su ATP i WTA turnir u prestonici Španije spojeni, kolege u toj zemlji su došle na ideju da na zajedničko gostovanje pozovu Noleta i Anu. Tada je nastao jedan od kultnih odgovora…

Uvek su Novak Đoković i Ana Ivanović govorili u superlativu o odnosu koji imaju, ističući u prvi plan svoje drugarstvo.

– Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih grend slem titula – govorila je Ana svojevremeno u intervjuu za Eurosport.

Dodala je i:

– On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno.

Ipak, 2013. njih dvoje su zajedno gostovali u jednoj emisiji na španskoj televiziji, tokom učestvovanja na turniru u Madridu. Bili su dobro raspoloženi, Nole je napravio šou kakav samo on ume, a onda ih je sačekalo pomalo šaljivo, pomalo ozbiljno pitanje novinara Pabla Matosa:

U Španiji, kada dečak i devojčica zajedno igraju tenis, to znači da se dečaku sviđa devojčica. Jeste znali za to?

Ana je morala da sačeka prevod, a Nole je uz osmeh rekao:Jasna je bila insinuacija voditelja da pokuša da dobije neki zanimljiv odgovor, ali se Đoković dobro snašao, kao i uvek.

Ipak, njih dvoje nikada više nisu gostovali zajedno ni u jednoj emisiji, a u vreme kada se snimala pomenuta scena, Đoković je bio u vezi sa Jelenom, koja mu je godinu dana kasnije postala supruga, a Ana je baš teb godine, upoznala Bastijana Švajnštajgera sa kojim je u braku i ima tri sina.

Odnos Đokovića i Ivanovićeve uvek je intrigirao javnost, ali njih dvoje se nikada nisu upuštali u dublju analizu istog. Ono što je svima bilo čudno je činjenica da jedno drugome nisu bili na svadbenim veseljima.I sada, kada je Ana završila karijeru, nikada ne priča o Novaku, dok Đokovića niko nije pitao o odnosu koji ima sa drugaricom sa kojom je  odrastao.

Kako je izgledalo njihovo gostovanje pogledajte u videu koji smo vam pripremili.

IZVOR:SPORTAL.BLIC.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page