TUZLANKA AIDAA IMA 35 GODINA I TRAZI UPOZNAVANJE I DRUZENJE JAVITE SE NA VIBER”

Podelite s Prijateljima

Interesi

Bavim se orijentalnim trbušnim plesom. Ne mogu zamisliti svoj život bez toga. Volim održavati svoje tijelo u formi i pokazivati ​​ga drugima. Volim glazbu, pravi sam obožavatelj glazbe. Pratim sve novitete u svijetu glazbe. Uvijek se javljam na telefon. Čujem to posvuda. Ispunjava moj život. Volim kuhati jela različitih kuhinja.Vrlo sam sportski nastrojen i moj posao je ono što volim raditi iu slobodno vrijeme. Moj najbolji hobi je ronjenje. Također volim šetati i putovati. Ja sam dobra kuharica i gostoljubiva osoba! Volim glazbu i plešem vrlo strastveno, baš kao što živim svoj život.

Licni Opis

Vrlo sam ljubazan i pažljiv. Volim pomagati ljudima jer znam da sam sposoban to učiniti. Svi prijatelji kažu da sam jako draga i druželjubiva dama. I slažem se s njima. Volim sve novo, otkrivanje novih zemalja i osjećaje ljudi. Nikada ne sjedim mirno, uvijek sam u pokretu!Moje srce je još uvijek sposobno i voljno za strastvenu, bezuvjetnu i pravu ljubav. Željan sam svojoj posebnoj osobi dati sve što imam u sebi – nježnost, radost i privrženost. Vjerujem u naš susret i u našu sretnu sudbinu. Ja sam ta koja živi svoj život skladno i s pozitivnim pogledom. Naći ćeš me kao divlju Amazonku i najodanijeg i najnježnijeg ljubavnika. Sviđa li vam se kombinacija? 🙂

Tražim

Moj san je upoznati pametnog i pažljivog muškarca koji će mi moći pružiti muško rame u svakoj teškoj situaciji. Usrećit ću ga, a naravno da i ja želim biti sretna s njim. Trebao bi biti inteligentan i pun razumijevanja. Želim da uvijek budemo nasmijani i vedri.Želim da postaneš stvarnost, da izađeš iz mojih snova i odvedeš me u naš svijet ljubavi i sreće. U mojim snovima ti si dobar, pošten, plemenit, hrabar, inteligentan, strastven, neovisan, velikodušan, društven, brižan, veseo, nježan i pažljiv.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “TUZLANKA AIDAA IMA 35 GODINA I TRAZI UPOZNAVANJE I DRUZENJE JAVITE SE NA VIBER””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page